Stejné, nebo alespoň podobné šaty na dvou slavných dámách, to se bere ve společnosti často jako velké faux pas. Když se ale v takových šatech objeví na akci s větším časovým odstupem, člověk si toho skoro ani nevšimne. Přesto však pohled na šaty Michaely Tomešové na slavnostní premiéře Czech Cabaret Show v pražském Divadle Hybernia ihned připomněl outfit Evy Burešové z premiéry muzikálu Bodyguard - a to i když zvolily každá jinou barvu.

Eva, představitelka hlavní role v Bodyguardovi, zpěvačky Rachel Marronové, si totiž na svůj velký den oblékla lesklé šaty pleťové barvy se stříbrnými dekoracemi od módní návrhářky Zuzany Lešák Černé. Holá ramena, hluboký výstřih, který zdůrazňoval její plný dekolt. Rozparek až do pasu zase odhaloval dlouhé, štíhlé nohy. A právě to pobouřilo některé její příznivce. Burešovou totiž po akci na sociálních sítích zasypala vlna kritiky a ona se proti ní pak zuřivě bránila. „Cítila jsem se nádherně a taky mi to slušelo,“ zdůrazňovala.

Video
Video se připravuje ...

Michaela Tomešová: Ráda nakupuji v sekáči! Jen jedinou věc ne... Šárka Stejskal, Elmer Carvalho

Zda se bude opakovat situace i u Tomešové, to teprve uvidíme. Jisté totiž je, že ve fialové róbě, kterou zvolila na představení kombinující prvky kabaretu, divadla, burlesky, vaudevillu a tradičního cirkusu, byla nepřehlédnutelná. I proto, že vynesla něco dost podobného jako tehdy Burešová. Spadlá ramínka šatů, „podprsenka“, průsvitná část přes bříško a pak sukně až na zem - byť v případě Míši výrazně nařasená, zatímco u Evy volně splývavá. Tomešová outfit doplnila výrazným náhrdelníkem, kdežto Burešová výraznými náušnicemi.

Velkým rozdílem byl původ šatů - Míša si je totiž narychlo vypůjčila z jednoho známého svatebního salonu, který jí, jak alespoň uvedla na svém instagramu, „na poslední chvíli vytrhl trn z paty“. Společnost jí po celý večer nedělal její manžel, herec a zpěvák Roman Tomeš (35), ale zpěvačka Marie Křížová (34), choť zpěváka Jana Kříže (38). Šlo očividně o dámskou jízdu - podle snímků zveřejněných na sociální síti se skvěle bavily i třeba s Kateřinou Pechovou (36).

Fotogalerie
35 fotografií