Jsou skoro stejně staré (nebo lépe řečeno stejně mladé), obě jsou dvojnásobnými maminkami, a přece se snad nemohou více lišit. A není to proto, že jedna je peroxidová blondýnka a ta druhá přirozená brunetka. Když na sebe obléknou stejné, odvážné plavky s výkrojem v dekoltu hlubokým až na bříško, je totiž zásadní rozdíl v jejich postavách. Zatímco ta jedna se pyšní řádně klenutými, plastickými chirurgy a nejrůznějšími výplněmi vytvarovanými křivkami, ta druhá má spíše chlapecké tělo.

A těžkou hlavu si z toho Michaela Tomešová rozhodně nedělá. Naopak, na svém instagramu sdílela selfíčko, co nabízelo pohled na její téměř plochý hrudník, s popiskem: „Čus Lelo, máme stejný plavky! Akorát já si místo bójek budu muset vzít normálně rukávky, no. Ale zas si je můžu pak pohodlně sundat,“ doplnila v narážce na obří silikonová prsa Lenky Ceterové, po svatbě s MMA bijce Karlem Vémolou (38) známou spíše jenom jako Lela Vémola, co na fotkách z bazénu skutečně trochu působí jako pořádné plováky.

Video
Video se připravuje ...

Michaela Tomešová: Po 13 letech mám v létě volno! Šárka Stejskal, Elmer Carvalho

Aby slova Míši, která je aktuálně k vidění na televizních obrazovkách třeba v seriálu ZOO, nevyzněla tak drsně, nahrála vzápětí na sociální síť další obrázek, co její vyjádření trochu mírnil. „Hele, každýmu se líbí něco jinýho, to je jasný. Záleží na úhlu pohledu,“ uvedla u fotky, co skutečně ten jiný úhel nabízela. Díky záběru zespoda totiž vynikla její sice drobná, ale zato pevná ňadérka, která jistě ocení všichni milovníci přirozené krásy. V naší galerii nicméně můžete posoudit sami, které z dam to slušelo v odvážném koupacím úboru více...

Fotogalerie
43 fotografií