S nově vymakanou figurou opustil zpěvačku Elizabeth Kopeckou stud a na jejím instagramovém profilu se tak letos v létě objevily vůbec první veřejné fotografie v plavkách. Nutno podotknout, že vypadá skutečně fantasticky! 

Letos na jaře se zpěvačce – díky pomoci Jaromíra Jágra – podařilo zlepšit svou fyzickou kondici. „Jarda mi dohodil kondičního trenéra, začala jsem držet metabolic balance (stravovací program vhodný pro úpravu hmotnosti a podporu metabolismu, pozn. red.) a přidala pohyb. Najednou šla kila dolů a zpevnila se mi postava,“ netají se Elizabeth. Její poslední fotky mluví za vše, Kopecká je skutečně kost, a navíc jí prospěla i změna účesu.

Mezi Jágrovy přátele patří stříbrná SuperStar z roku 2021 už dlouhé roky. Všechno začalo, když pro jeho klub začala pracovat jako marketingová specialistka. Oba brzy zjistili, že si dobře rozumí, a z práce vykvetlo přátelství. A to dokonce tak blízké, až si mnozí mysleli, že je za tím něco víc! 

„Tak to rozhodně ne, s Jardou jsme dobří kamarádi a já mu vděčím za to, co pro mě během SuperStar udělal. O nic jsem ho nežádala a on mě sám od sebe na svém profilu veřejně podpořil. Hodně se od něj učím, protože talent bez usilovné práce je málo,“ svěřila se před časem Blesku mladá zpěvačka.

Video
Video se připravuje ...

Elizabeth Kopecká se ukázala v plavkách. Instagram

Fotogalerie
86 fotografií