Vopěnková, přezdívaná »knížecí ramlice«, využila teplého podvečera k tomu, aby co nejvíc ukázala své pohublé tělo, na kterém sukně a top vypadaly jako dva pruhy látky. Doprovod jí dělal postarší muž, který se na ni zálibně díval. Jana se nakrucovala a zdálo se, že je ráda středem pozornosti.

S knížetem je stále v kontaktu, i když už není jeho milenka. Přesto se netají tím, že jí Karel vždy finančně pomůže, když má hluboko do kapsy.

Party, kde proslavený italský koktejl tekl proudem, moderovala Emma Smetana (35) a Jordan Haj (34). V průběhu večera i zazpívali své hity, což mnohé krapet uspávalo. To ale neubralo na náladě Nikol Moravcové (35).

Video
Video se připravuje ...

Elizabeth Kopecká na sobě maká kvůli Jardovi Jágrovi: Proč ale nemá chlapa? Markéta Reinischová

Jestli okamžitě nedostanu nějaké jídlo, tak spadnu pod stůl. Už jsem vypila dva drinky, které byly tak silné, že sotva stojím,“ pokřikovala rozjařená blondýnka v doprovodu manžela Karola. Blogerka odpoledne sletěla ze skateboardu, takže měla odřeniny na nohách a naražené zápěstí, a tak strach z dalšího pádu byl namístě.

Muzikant Felix Slováček (80) přišel bez manželky Dády, která odmítá chodit do společnosti a raději sedí doma u televize. „Má svůj svět,“ řekl Blesku saxofonista.

Parádní nohy ukázala stříbrná SuperStar Elizabeth Kopecká, která během tří měsíců zhubla a zpevnila tělo. „Jsem na své vysněné váze,“ pochlubila se zpěvačka.

Fotogalerie
36 fotografií