To byla podívaná! Tedy alespoň pro pány. Bodejť by ne, když se zpěvačky Markéta Konvičková, Elizabeth Kopecká a hlavně Olga Lounová pyšnily obřími dekolty.

Prsa se Olze Lounové nalila po porodu mlékem tak moc, že se jí sotva vešla do zlatých šatů. „Mám vlastní mlékárnu! Tím, že jsem začala kojit, jsem konečně poznala, jaké je mít velká prsa,“ svěřila se Blesku zpěvačka. Z jejích ňader, co se jí drala z korzetu ven, doslova přecházel zrak.

Podobně na tom byla i zpěvačka, taktéž ve zlatých šatech, Markéta Konvičková. Nejenže předvedla perfektní štíhlou postavu, ale hlavně bujný dekolt. Markéta si na velikost poprsí rozhodně nemůže stěžovat. Když je ale „nacpe“ do korzetových šatů, je to pro pány hotová pastva pro oči.

A do třetice svým nadupaným výstřihem potěšila mužské osazenstvo i hvězda SuperStar a kámoška Jaromíra Jágra Elizabeth Kopecká. Z jejích ňader už byl paf i Pavol Habera během semifinálových kol pěvecké soutěže. Vnadná zpěvačka se na pódiu předvedla v bílých šatech. A když pak v úklonu děkovala za potlesk, prsa se v šatech jen tak tak udržela.

Video
Video se připravuje ...

Bára Nesvadbová a Olga Lounová: Rozchodily ležící holčičku! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
38 fotografií