Kovandová, která se proslavila nejen vítězstvím v České Miss 2013, ale také přespáním u Jaromíra Jágra, si přivezla z Malediv nepěkný suvenýr v podobě dlahy na noze. „Kvůli velkému otoku na noze se nedá přesně určit, zda mám vaz natržený, nebo přetržený. Takže nyní 10 dní takto a pak se uvidí,“ prozradila Holíková o svém zranění na pravé noze.

Poslední hodiny na Maledivách tak odchodila s berlemi. „V Male jsem musela odevzdat berle, které jsem měla vypůjčené z našeho hotelu. V tu chvíli jsem chytala paniku, jak se budu pohybovat a co budu dělat,“ svěřila se modelka, která se vracela z opožděných líbánek s manželem a hokejistou Petrem Holíkem (31).  

Naštěstí jí letištní personál ihned nabídl vozík k přepravě. Než ale nastoupila do letadla, musela se ještě na letišti podrobit lékařské prohlídce přímo od společnosti, s níž letěli. „Dostala jsem papír – Fit to fly. Díky tomu jsem pak měla asistenta s invalidním vozíkem na všech letištích a také jsem mohla odletět,“ vysvětlila Lucie, kterou naložili do speciálního výtahu, aby mohla nastoupit na palubu.

Pomoc asistenta jim oběma s manželem ulehčila cestu domů, která trvala přes 24 hodin. A za to je Holíková vděčná. Jediné, čeho se teď obává, jak se bude starat o svého dvouapůlletého syna Tomáška.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Kovandová se vykašlala na školu a našla si přítele na síti! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
54 fotografií