Lucie Kovandová měla pohodové těhotenství a na příchod chlapečka se s hokejistou Petrem Holíkem moc těšili. Jejich miminko bylo totiž vymodlené. Dlouho se o něj snažili, ale příroda k nim nebyla vstřícná. A tak když Lucka přišla do jiného stavu, byla štěstím bez sebe. Bohužel krátce po narození Tomáška přišly stavy, o kterých do té doby neměla tušení. 

Bylo to hrozný a žádné mamince to nepřeji. Nikdy v těhotenství mě tohle ani nenapadlo a nikdy jsem si o tom vlastně nic nepřečetla. Ale když jsem chytala ty šílený úzkosti, stres a vlastně strach být s Tomíkem sama a vůbec být s ním, věděla jsem, že je něco špatně. Svěřila jsem se mamce a ta hned věděla, co dělat. V největší krizi jsem měla kapky na uklidnění a rodinu stále u sebe. Pokud nebyl Péťa doma, měla jsem tu rodiče nebo nejlepší kamarádku, nebýt nich, tak bych to jen tak nezvládla,“ přiznala se na instagramu modelka. Sama vůbec nechápe, co poporodní depresi způsobilo. 

VIDEO: Lucie Kovandová se vykašlala na školu a našla si přítele na síti!

Video
Video se připravuje ...

Lucie Kovandová se vykašlala na školu a našla si přítele na síti! David Turek, Aleš Brunclík

„Kvůli těmto stavům jsem přišla zcela o mléko, protože jsem nejedla, stále se stresovala a nešlo to ovlivnit, i když jsem si stále dokola říkala, jak musím být v pohodě, jak se nesmím stresovat, že to ze mě Tomík cítí. Nešlo to,“ dodala na sociální síti Kovandová. 

Tyhle stavy u ní prý trvaly měsíc, pak se jako mávnutím kouzelného proutku zklidnila a konečně si mateřství začala užívat.

Fotogalerie
40 fotografií