Nejspíše se nenajde mnoho dětí, o kterých se dá bez nadsázky říct, že svým stylem určují módní trendy. Pokud ale za takovou ikonu mohou některá média označovat malou Harper Beckhamovou (9), dcerku fotbalisty Davida Beckhama (45) a bývalé „spajsky“ Victorie (47), nyní uznávané módní návrhářky, můžeme my s klidným svědomím za ikonu označit Suri Cruisovou. Sotva se naučila chodit, už nosila podpatky, vystavovala se v oblečení nejluxusnějších módních značek a malovala si rtěnkou rty. O víkendu teď dívenka s nálepkou nejrozmazlenějšího dítka v celém Hollywoodu oslavila své patnácté narozeniny.

Svůj velký den si Suri užila společně s kamarádkami v centru New Yorku. Byla viděna, jak si s přáteli dopřává zmrzlinu a dělají si selfíčka a v náručí nese celou hromadu květin, které nepochybně dostala právě od nich. Po malé dívence známé z paparazzi fotek nebylo ani stopy: ze Suri vyrostla skutečně půvabná slečna, jíž to v krátkém tričku nad pupík, ve zvonových kalhotách a s vlasy do půl pasu velice slušelo. A když si na okamžik sundala roušku, aby si mohla vychutnat zmrzlinu nebo se usmát na všudypřítomné fotografy, všichni se mohli na vlastní oči přesvědčit, jak pěknou kombinací svých rodičů je.

VIDEO: Herec Tom Cruise na svatebním večírku předvedl své taneční umění

Video
Video se připravuje ...

Herec Tom Cruise na svatebním večírku předvedl své taneční umění. Youtube.com

Oproti tomu její maminka Katie Holmesová, která se proslavila už v teenagerském věku díky seriálu Dawsonův svět a později si získala své fanoušky také v komiksové adaptaci Batman začíná, tou dobou pobíhala po Manhattanu a podle očitých svědků na poslední chvíli nakupovala pro svou dcerku narozeninové dárky. Suri pak popřála skrze sociální sítě. „Veselé patnácté narozeniny, miláčku! Miluji tě!!! Nedokážu uvěřit tomu, že ti je už patnáct!“ žasla nad neskutečně rychlým tokem času na instagramu, kam bývalá manželka Toma Cruise, hvězdy mnoha akčních snímků od Mission Impossible až po Jacka Reachera, sdílela sérii černobílých fotek s dcerkou.

Přestože Katie o svém soukromí, a tím spíše o své dcerce, moc často nemluví, v roce 2019 se magazínu ELLE svěřila, že je ráda, že byla mladou maminkou – Suri porodila v době, kdy jí bylo 27 let. Teď je přitom trendem s těhotenstvím počkat až po třicítce, tím spíše, když jde o slavnou osobnost, která by si v tomto věku měla budovat spíše kariéru, a ne měnit plenky nějakému uřvanému uzlíčku. Holmesová si však pochvaluje, že má díky tomu k Suri skutečně blízko. „Společně jsme vyrostly,“ svěřila se herečka, která již více než rok randí s americkým šéfkuchařem Emiliem Vitolem (34).
Fotogalerie
78 fotografií