Dokonce i Tom Cruise se rozhodl prodat jednu ze svých nemovitostí a navíc takovou, co si sám »vymazlil« do posledního detailu. K luxusní dřevostavbě, na pozemku o 129,499 hektarech, má navíc i citovou vazbu, ovšem vzhledem k tomu, že tu trávil velmi důležité chvíle s rodinou, s níž už se nevídá, je logické, že se možná bolestivých vzpomínek zbaví rád.

Právě dům v Telluride v Coloradu, odkud se dá díky jeho nadmořské výšce dívat dolů na přistávající letadla, byl totiž dějištěm několika velkých rozhovorů Toma Cruise. Také zde se herec v roce 2006 se svou tehdejší snoubenkou Katie Holmesovou (42) poprvé pochlubili světu s fotkami své dcerky Suri (14).

Jenže právě Holmesová od hollywoodské star už před lety utekla a opustila i scientologickou církev, jejíž je on představitelem. Právě scientologie zakazuje Cruiseovi i dalším svým členům, aby se s »odpadlíky« víry scházeli. Herec tak svou dceru už léta neviděl. Dokud byli ale ještě všichni jedna rodina, údajně se právě na tomto ranči výborně bavili – skákali tu na vestavěné trampolíně, hráli golf, posedávali u venkovního ohniště, a dokonce se po panství projížděli na motokárách.

VIDEO: Herec Tom Cruise na svatebním večírku předvedl své taneční umění

Video
Video se připravuje ...

Herec Tom Cruise na svatebním večírku předvedl své taneční umění Youtube.com

Nový majitel usedlosti bude mít ostatně skutečně dost prostoru  - kromě hlavního domu se 7 ložnicemi a 9 koupelnami bude mít k dispozici i dům pro hosty hned se třemi ložnicemi. Přímo na pozemku si bude moci zahrát kulečník a stolní fotbálek či si zadrnkat na piano nebo se věnovat posilování ve fitness centru. Nechybí ani dva krby, venkovní terasa a garáž, kam se vejdou hned tři auta.

„Postaveno na zakázku s důrazem na soukromí, kdy to všude kolem oplývá nezkaženou přírodní krásou, výhledem na hory a venkovní rekreací,“ vypisuje se podle magazínu People v realitní nabídce. „Přístupný malebnou jízdou zhruba míli od zabezpečené vstupní brány. Jen několik málo minut od historického centra Telluride, známého pro lyžování a golf.“ To vše zní možná jako pohádka, a tak není divu, že i cena tomu odpovídá – Cruise si za toto hnízdečko obklopené horami a lesy žádá 39,5 milionu dolarů, tedy v přepočtu 865 milionů korun!

VIDEO: Tom Cruise je i v Mission: Impossible - Fallout nezastavitelný a skvělý!

Video
Video se připravuje ...

Tom Cruise je i v Mission: Impossible - Fallout nezastavitelný a skvělý! Od 2. srpna 2018 i v českých kinech. • TRAILER a film o filmu. CinemArt, INT

Fotogalerie
45 fotografií