O jejich lásce se začalo šuškat na podzim 2020, oba ale zdárně před médii mlžili a nechtěli se ke svému vztahu vyjadřovat. Na Štědrý den ovšem pak bylo jasno - to si totiž dali dostaveníčko na přeplněném Staroměstském náměstí a působili jako dvě zamilované hrdličky. „To, co je mezi mnou a Evičkou, je mi posvátné,“ vyznal herečce známé ze seriálu ZOO či Slunečná své city porotce populární kulinářské reality show MasterChef. O dva roky později se jim narodil syn, jenž dostal neobvyklé jméno Tristan William (1).

Jejich romance podle všeho začala v magické datum 10. 10. 2020 ve 22:22, jak uvedla na svém instagramu Eva Burešová. „We sailed on together, we drifted apart, and here you are by my side,“ citovala u společné fotky pocházející zřejmě z počátku jejich romance text písničky Open Arms od „osmdesátkové“ rockové skupiny Journey. Snímek se svou usměvavou lepší polovičkou sdílel i Přemek Forejt, akorát že ten jeho vzniknul patrně na romantické večeři v nějakém luxusním podniku. „3 roky spolu,“ uvedl u něj stručně.

Video
Video se připravuje ...

Holky na víně: Eva Burešová o mateřství a rodině Videoredakce ženských webů

Přestože bok po boku vypadají náramně šťastně, vynořily se poslední dobou na veřejnosti nepříjemné spekulace o tom, že jim to doma skřípe. „Tak jsme se dneska s tím mým Přemečkem šli projít po nákupech a viděli jsme obrovskou titulku nějaké neplechy, kde psali, že je rozchod na spadnutí. Tak hlásíme, že jsme stále tady, stále spolu a stále zamilovaní jak jen lidi, kterým se blíží výročí, můžou být,“ napsala proto před časem Burešová na sociální síť a veškeré fámy tak důrazně utnula. 

A chválou na svého partnera nešetřila ani ve svém nedávném vyjádření pro Super.cz„Láska, kterou mám k Přemkovi, obdiv ke vztahu, který máme, to je to, co se tam prohloubilo. Je to nejkrásnější vztah, který jsem zažila. Poprvé zažívám, že někoho zajímá, jak se cítím, že mě má opravdu rád. Všechno se prohloubilo. Jsem strašně zamilovaná,“ vyznala se tmavovláska, co má kromě ročního synka i šestiletého Nathaniela. Jeho otec, hudebník Michael Krásný (39), ji však opustil pouhý rok po porodu...

Fotogalerie
87 fotografií