Nyní se na TikToku objevilo video královny popu Madonny (65), na kterém zuřivě skanduje text nějaké skladby. A její zjev fanoušky bez přehánění vyděsil: Oteklá tvář stárnoucí ženy bez zásahů šminek a líčidel.

To je, co zpěvačka běžně vidí v zrcadle, když ráno vstane a pohlédne do zrcadla před tím, než začne vytvářet iluzi pro svou veřejnou image. Madonna se nedávno zotavovala z vážné infekce, která ji údajně dostala až na JIP nemocnice v New Yorku ve stavu, kdy jí šlo vyloženě o život. Ale zotavila se už o víkendu, a tak by měla v Londýně rozjet své odložené světové turné.

Trápení kvůli Izraeli

Madonna není Židovka, ale říká, že je »Izraelita« a praktikuje židovskou kabalu. O to hůř prožívá tamní aktuální dění. „Co se děje v Izraeli, je zničující, srdcervoucí, nepochopitelné,“ shrnula své pocity.

„Jsem si vědoma, že je to dílo Hamásu i že v Palestině je mnoho nevinných lidí, kteří tuto teroristickou organizaci nepodporují. Tento tragický útok způsobí všem jen další utrpení. Modleme se všichni. Za Izrael. Za mír. Za svět. Konflikty se nikdy nedají řešit násilím. Lidstvo bohužel tuto univerzální pravdu nechápe. Nikdy ji nepochopilo,“ napsala do svého poselství na instagram.

Video
Video se připravuje ...

Madonna: Královna popu i skandálů. Samotný papež jí zakázal koncerty v Itálii Videohub

Fotogalerie
59 fotografií