Ačkoliv je Eva Burešová sama hvězdou, co má díky účinkování v seriálech Slunečná a ZOO spousty fanoušků, i ona prožívá jisté „fanouškovské“ momenty, když narazí ve veřejném prostoru na svou oblíbenou celebritu. „Dnešní náhodné setkání s anglickou herečkou Rosamund Pikeovou,“ napsala k fotce, na které pózuje po boku herečky známé třeba z bondovky Dnes neumírej, thrilleru Zmizelá, životopisného snímku Radioaktivita či z kostýmové Pýchy a předsudku.

Takzvaně „ulovit“ v tuzemsku Pikeovou není až takový problém, jelikož zde natáčí fantasy seriál Kolo času. Na jeho vzniku se podílejí šikovní čeští filmaři a herečka, co se může pochlubit Zlatým Glóbem za film Jako v bavlnce, se kvůli příběhu vycházejícího z pera spisovatele Roberta Jordana do Prahy dokonce během koronavirové pandemie přestěhovala - i celou svou rodinou. Podle šťastného úsměvu Burešové i jejího partnera, kuchaře Přemka Forejta (36), to ale i tak byl nezapomenutelný okamžik.

Video
Video se připravuje ...

Holky na víně: Eva Burešová o mateřství a rodině Videoredakce ženských webů

Jak ovšem vzápětí slavný pár ve svých instastories dokázal, dokážou si užít i chvíle, co mají podstatně méně hollywoodského lesku. Klidně si dopřejí večeři „na parkáči“, tedy na parkovišti. Snímky, na kterých jí burgery ze známého fastfoodu, jemuž propůjčil Forejt, porotce kulinářské realiry show MasterChef, svou tvář, upřímně pobavily. Kromě něj a Evy, co večeři „na stojáka“ vysvětlila slovy „jsme totiž pankáči“, byl na snímku vidět i Evin syn Nathaniel (6) a jejich společný syn Tristan William (1).

Fotogalerie
46 fotografií