Svým účesem pro charitativní 7. kolo StarDance překvapila Kubelková nejen fanoušky, ale i své zaměstnavatele! Její mikádo se totiž i při bližším zkoumání zdálo naprosto reálné a většina diváků si tak myslela, že si moderátorka pořadu Showtime nechala svou hustou hřívu ostříhat.

Porušení smlouvy

Změna účesu nejvíce vyděsila vedení televize Prima, kde Kubelková pravidelně, už tři roky, moderuje pořad Showtime. O takto razantních změnách vizáže je totiž musí moderátoři informovat předem, jinak jim hrozí pokuta.

„Podle smlouvy by musela Iva změnu účesu konzultovat a nechat si ji schválit,“ potvrdilo Blesku vedení FTV Prima. To ale nakonec nebylo potřeba, jelikož se v zákulisí StarDance žádné stříhání vlasů nekonalo.

Na pravou míru realitu uvedla sama Kubelková. „Nejsem ostříhaná, to jsou jen šikovné ručičky našeho kadeřníka Martina Tyla,“ prozradila prostřednictvím svého účtu na instagramu. „Kadeřník mi zapletl spodní vlasy do copů, které mi přidělal k hlavě. Na to dal krátké příčesky, ke kterým přidělal moje přední vlasy,“ popsala postup markantní vlasové proměny.

Čaruje i Kostková

Kadeřníci ze StarDance se nevyřádili jen na Ivě Kubelkové, pravidelně si berou do parády nejen soutěžící, ale i porotce a moderátory. Není proto divu, že se čtvrtý a šestý soutěžní večer může Tereza Kostková (47) objevit v elegantním krátkém sestřihu a o týden později ji zdobí vyžehlené vlasy dlouhé až po ramena.

Už šest řad StarDance se Kostkové o vlasy stará kadeřnice Blanka Hašková (48) a za tu dobu jí na hlavě vytvořila neuvěřitelných 57 různých tvarů účesu!

Video
Video se připravuje ...

Návrhář kostýmů Stardance exkluzivně: Příběh 3 nejzajímavějších šatů Videoredakce ženských webů

Fotogalerie
174 fotografií