Dasha, vlastním jménem Dagmar Sobková, je známou a několikrát oceněnou zpěvačkou. Její hlas nyní mohou diváci slýchat každou sobotu v živém přenosu taneční soutěže StarDance. Stejně jako řada dalších zpěváků si ani ona nenechala ujít největší hudební událost roku, předávání cen Český slavík

Na společenské události většinou chodí sama, ale tentokrát udělala výjimku. Na Slavíky ji snad poprvé doprovodil její partner Ondřej Sluka. Ten je také z hudebního světa, živí se jako bubeník a jednu dobu hrál s kapelou Nightwork. 

S Dashou se seznámili už před mnoha lety, svoje soukromí si ale bedlivě střeží. O to víc, když se jim v roce 2017 narodila dcera Žofie. Ta se pro oba stala středobodem vesmíru. Dasha se na Slavíky vyfikla do volných červených šatů s dlouhými rukávy, její partner vsadil na smoking a oběma to spolu velmi slušelo. 

Kdo se na Slavících objevil také se zajímavým doprovodem, byla ředitelka Kapky naděje Vendula Pizingerová(51). Ta tentokrát nechala svého o 16 let mladšího manžela Josefa Pizingera (34) doma s jejich synkem Pepíčkem (2) a do společnosti vyvedla svého druhého, již dospělého syna Jakuba Svobodu (18). Ten obecně pozornost médií a veřejnosti nevyhledává, tentokrát ale mamince své rámě nabídl. Vyrostl z něj pořádný fešák, který podobu svého slavného otce, hudebního skladatele Karla Svobody (†68), nezapře. 

Kromě jiných slavných párů se mezi hosty objevila i jedna těhulka, a sice manželka moderátora na Nově Martina Čermáka(32). Ta své těhotenství oznámila pouhých 8 měsíců po porodu dcerky Medy. 

Video
Video se připravuje ...

Zlatá slavice Ewa Farna: Co bylo zásadní pro její vítězství? David Turek

Fotogalerie
55 fotografií