Jejich humor je často na hraně. „Nechceme nikoho urazit. Ale myslím, že tento styl k showbyznysu patří. Velmi si cením lidí, do kterých si trošku rýpneme, ale oni mají nadhled a neberou se příliš vážně,“ říká kreativní producent a režisér Pepe Majeský (47), který bude režírovat již pátý přímý přenos Slavíka.

„Ke každému ročníku přistupuji s velkou pokorou a věřím, že i letos vytvoříme hudební svátek a nezklameme diváky,“ dodává Majeský.

Jména vítězů se diváci TV Nova dozvědí v přímém přenosu z galavečera v pátek 24. listopadu.

Jak se hlasuje?

Hlasování do Slavíka se spustilo už včera a probíhá výhradně přes webové stránky www.ceskyslavik.cz. Každý smí hlasovat pro maximálně 6 interpretů v kategoriích Zpěvák, Zpěvačka, Skupina a Hip Hop a Rap. Tři adepty mohou doporučovat na Objev roku. Hlasování skončí o půlnoci 12. listopadu, prvenství obhajují Marek Ztracený, Lucie Bílá, Kabát a ATMO music, Absolutního slavíka si pak za 71 519 hlasů odnesla Lucie Bílá.

Uctí Patejdla

Na galavečeru v pražské hale Forum Karlín, který bude opět přenášet televize Nova, vystoupí Vojtěch Dyk nebo skupina Chinaski, speciální společné vystoupení si připravují David Koller a Ben Cristovao. Český slavík také složí poctu nedávno zesnulému skladateli Vašo Patejdlovi (†69).

Video
Video se připravuje ...

Aleš Háma a Ondřej Sokol: Máme moderátorskou polyamorii. David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
40 fotografií