Není to úplně čerstvé zranění, Ben se utržené rameno snažil vyléčit rehabilitacemi, ale bohužel nadále vypadávalo ve špatných chvílích.

„Obrovské díky Jiřímu Procházkovi za doporučení profesionálů tady ve Fakultní nemocnici Olomouc. Vím, že jsem v těch nejlepších rukou, všichni jsou tu zlatí a dokázali zahnat i můj strach z narkózy, který sice nemá opodstatnění, ale za to má u mě v hlavě čestné místo několik let,“ přiznal na sociální síti zpěvák.

Video
Video se připravuje ...

Fešák Ben Cristovao má konečně holku! Co o ní řekl? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Z toho, co jsem pochopil, se v rameni utrhlo labrum i s kusem kosti a tu je potřeba přivrtat zpátky, a to labrum přišít a vzít odněkud ze svalu šlachu a přivrtat ji jinam, aby to už nevypadávalo a fungovalo. Chtěl jsem se už teď omluvit všem, že nezvládnu show v Ostravě na Rainbow run 27.5., ale zdraví je teď priorita, a jestli se pro mě našlo místo u profesionálů s touto specializací a otevřelo se časové okno, musím do toho jít (věř mi, že kdybych nemusel, tak extrémně nejdu),“ popsal své zranění Cristovao.

Udělám max, ať zvládnu víkend následující, tedy show 9.–11.6., byť jistě jednoruč a ne v plné síle. Děkuji za pozornost, přeji krásný den a vidíme se na druhé straně. ps: I kdyby ta narkóza fakt byla finální, což nebude, tak aj tak bylo super a dík,“ loučí se s fanoušky Ben.

Co je labrum?

Labrum je termín používaný v lékařství a anatomii. V ramenním kloubu se labrum nachází jako pás chrupavky, který obklopuje okraj kloubní jamky. Tato struktura zvyšuje stabilitu kloubu a zajišťuje, aby hlavice pažní kosti správně seděla v kloubní jamce. Labrární zranění v ramenním kloubu mohou zahrnovat trhliny, popisy nebo záněty, které mohou způsobovat bolest, omezenou pohyblivost a nestabilitu kloubu.

Labrum je důležitou strukturou, která poskytuje stabilitu a ochranu určitým kloubům v lidském těle. Jeho poškození může vést k různým obtížím a vyžadovat léčbu od lékařských odborníků.

Fotogalerie
33 fotografií