Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Výkony ve StarDance očima experta Marka Dědíka: Splašený mustang, zlomená Kubelková a nebezpečná únava Evy!

/
  • Výkony ve StarDance očima experta Marka Dědíka: Splašený mustang, zlomená Kubelková a nebezpečná únava Evy!
    21. listopadu 2023 ● 05:00

    V zatím posledním odvysílaném díle StarDance se tanečníci i známé osobnosti proměnili ve filmové postavy. Komu proměna sedla, a kdo naopak přestřelil? Jak to vidí Marek Dědík (40)?

  • 1.

    Richard Genzer (56): Travolta i Banderas

    Při pohledu na Richarda Genzera (56) se moderátoři Marek Eben (65) a Tereza Kostková (47) nemohli dohodnout, jestli připomíná spíše Johna Travoltu (69), nebo Antonia Banderase (63). Nakonec vyhrál Travolta v image z Pulp Fiction! Porotkyni Tatianu Drexler (60) zase přirovnali k legendární herečce Annie Girardotové (†79), jen obávaný kat zůstal sám sebou. „A Zdeněk Chlopčík jako... Zdeněk Chlopčík!“ uvedla ho Kostková.

  • 2.

    Vavřinec Hradilek (36): Splašený mustang

    Nejhorší tanec nejen podle Dědíka předvedl olympijský kajakář Vavřinec Hradilek (36). Od Chlopčíka dostal dokonce jen pouhé 3 body! „Absolutně se mu to nepovedlo, tancoval mimo hudbu a mimo rytmus. Nestíhal náročné krokové a kopkové variace, působil na parketě jako splašený mustang,“ komentuje Dědík s tím, že jejich tanci chyběly i nejzákladnější figury.

     

    „Potřeboval by ještě sto hodin tréninku na hudbu, pak by to snad při téhle náročnosti choreografie vypadalo normálně,“ vypočítává bývalý tanečník StarDance.

  • 3.

    Eva Adamczyková (30): Dvojče Nesvačilové

    Podpořit svou kamarádku Adrianu Maškovou (25), jež tančí s Josefem Maršálkem (41), přišla na sobotní přenos i herečka Denisa Nesvačilová (32). Když se na parketu objevila Eva Adamczyková (30) v kudrnaté zrzavé paruce, zírala na ni s otevřenou pusou. Olympionička totiž vypadala jako její věrná kopie!

     

    „Eva začíná ztrácet vítr z plachet,“ míní Dědík o favoritce letošní StarDance. „Jejich tanec s Kubou byl sice působivý, energický, ale místy jsem si připadal, že tancují paso doble, a ne tango. Také se projevila únava, a to na jedné nepovedené figuře, kde si Eva mohla ošklivě ublížit,“ komentuje pád Adamczykové na hlavu.

  • 4.

    Darija Pavlovičová (21): Mladší sestra Verešové

    S připnutým copem a v zelených šatech nevypadala hvězda seriálu Kukačky jako Fiona ze Shreka, ale spíš jako mladší kopie slovenské modelky. Zvlášť z profilu vynikla při zeleném líčení očí jejich nápadná podobnost.

  • 5.

    Dominik Vodička (26): Ivánek říznutý Gránským

    Taneční partner herečky Dariji Pavlovičové (22) zase vypadal jako Ivánek z filmového Mrazíka říznutý hercem a moderátorem Davidem Gránským (31). Proměně Dominika Vodičky se vysmál i porotce Geňa: „Jestli si takhle představujete Krasoně, tak i já mám pořád šanci!“

  • 6.

    Iva Kubelková (46): Krásná Julia Ormondová

    Nejlépe hodnocený tanec večera předvedla Iva Kubelková s Martinem Prágrem (25). Ve waltzu na skladbu z filmu Legenda o vášni se převtělila v hlavní ženskou hrdinku, kterou na plátně ztvárnila krásná Julia Ormondová (58).

     

    „Iva opět předvedla fascinující a velmi procítěný výkon se všemi technickými i choreografickými náležitostmi, které waltz vyžaduje. Myslím, že se v Ivě už od minulého dílu něco zlomilo a začala dávat do tance srdce, emoce, prožitek, a to na ní miluji. Jen tak dále, jsi nejlepší, Ivo!“ tleská Dědík.

  • 7.

    ANKETA

    Anketa

    Kdo vyhraje StarDance 2023?

    Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
    Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková
    Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

     

    Fotogalerie
    170 fotografií

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 5

papouskova: Jo jo, takovej Otík Rákosník, momentálně zaostalej 😃

(23. 11. 2023 08:40)

padrino: Kubelková nezaujímá tancem,ale kozama. 😁

(23. 11. 2023 04:58)

jajas: Chybí mi v článku hodnocení toho "přesladkého medvěda".....ten je pro Dědíka v poho?

(21. 11. 2023 15:36)

y1xcvbnm: Chlopčík je celý ten závozník , blbeček, z filmu Vesničko , má středisková, ten Maďar

(21. 11. 2023 07:37)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy