Známé tváře na sobotním přenosu se snad na svých outfitech domluvily. Jak jinak si vysvětlit, že všichni do jednoho zvolili na slavnostní večer zrovna černé modely. Krásné sametové černé šaty s rozparkem a velkou bílou mašlí na boku vynesla zpěvačka Markéta Konvičková, kterou doprovodil její snoubenec René Kuboš. I on byl od hlavy až k patě zahalený v černé barvě. Partneři, kterým dcerku tentokrát někdo hlídal, se na pozdějším večírku zdrželi až do ranních hodin. 

Svou kamarádku, tanečnici Josefa Maršálka Adrianu Maškovou, přišla tentokrát podpořit herečka Denisa Nesvačilová. Ta oblékla černé šaty, stejně tak její kamarádka, která ji doprovázela. Když se pak na parketu objevila Eva Adamczyková v zrzavé kudrnaté paruce představující animovanou princeznu Rebelku, nevěřila Denisa vlastním očím. Olympijská snowboardistka byla v tu chvíli Denisinou kopií. 

V černém outfitu přišla také herečka Tereza Bebarová, která vyvedla na sobotní přenos svou dceru. I ony obě vsadily na černou barvu oblečení a v hledišti fandily cukráři Josefu Maršálkovi. 

Do černé se kompletně zahalila i rodina Ivy Kubelkové. Jak partner Georg Jirásek, tak jejich dcery Natálie a Karolína se vyfikly do té nejtemnější barvy. Holkám to jako vždy neskutečně seklo a z prvních řad sledovaly výkon jejich maminky Ivy. A ta je svým tancem na píseň z filmu Legenda o vášni naráz pořádně rozplakala. Slzy dojetí jim stékaly tak rychle, že je ani nestačily utírat. 

Černý večer to byl ve skutečnosti nakonec pro herce Marka Adamczyka, který od diváků získal nejméně bodů a ze StarDance vypadl. 

Video
Video se připravuje ...

Marek Adamczyk vypadl ze StarDance: Stejně už mě vše bolí! Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

 

Anketa

Kdo vyhraje StarDance 2023?

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

Fotogalerie
54 fotografií