V posledním díle StarDance si Iva Kubelková a Martin Prágr (29) střihli quickstep, který porota hodnotila vesměs pozitivně. Odměnila je pěknými 22 body. „Velmi dobré držení těla, tančíte velmi svěže a mladistvě, nikdo by neřekl, že je vám více než dvacet,“ lichotila Ivě Tatiana Drexler (60). Vytkla jí jenom postavení - ačkoliv to bylo podle Zdeňka Chlopčíka (66) chybou partnera Martina Prágra.

Kubelková po přenosu prozradila, že z ní svěžest a mladistvá energie sálala hlavně proto, že ji vystoupení velmi bavilo. „My jsme si ho tedy s Martinem opravdu užili a dělá nám obrovskou radost, že i vy a že vám náš tanec zpříjemnil sobotní večer. To je prostě nejvíc. Děkujeme, že nás posouváte dál, je to pro nás zodpovědnost vás nezklamat. Takže makáme na další sobotu,“ obrátila se modelka v úterý přes instagram na své fanoušky. 

Reakce na sebe nenechaly dlouho čekat... „Paní Kubelková, je do háje něco, co vám nejde? Řekněte mi, že neumíte třeba vařit. Jste neskutečná,“ prosila žertem jedna z fanynek. Polichocená Iva pak prozradila, že žena nevědomky uhodila hřebíček na hlavičku. „Tak na vaření dojde, vážení přátelé, tuto sobotu,“ oznámila. 

Během pátého večera si sedm zbývajících párů zatančí valčík, čaču a sambu. Na to, který tanec připadl Kubelkové a Prágrovi, si ale diváci budou muset ještě počkat. Hudební doprovod bude tentokrát trochu netradiční – zazní písně z celého světa v méně obvyklých jazycích – například v severských jazycích, korejštině nebo chorvatštině. Zpěváci Moondance Orchestra se tedy mají na co těšit!

Kubelková zároveň prozradila, čím to je, že má vždycky tak pěkné kostýmy. Na módu je totiž pes! „Mám vždy docela jasnou představu, jak by měl kostým vypadat, a zatím se to vždy povedlo kostýmním výtvarníkem dotáhnout k dokonalosti,“ pochvaluje si. A její výraz profesionální tanečnice? Ten prý odkoukala od Krajčovy partnerky Dominiky Roškové

Video
Video se připravuje ...

Iva Kubelková se ztrácí před očima! Po 4 týdnech tréninků na StarDance letí kila dolů Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
137 fotografií