Americký herec a o 20 let mladší supermodelka palestinského původu se spolu začali objevovat zhruba před měsícem. Z jiskry, která mezi nimi přeskočila, se postupně rozhořel pořádný plamen a podle zdrojů z jejich okolí to mezi nimi začíná být opravdu vážné. „Jejich vztah je jako na steroidech. Velmi rychle to začíná být hodně vážné. Jsou spolu každý den,“ prozradil nejmenovaný informátor webu Page Six. 

Gigi prý Bradleyho kromě své krásy sbalila i na svůj intelekt. „Připadá mu intelektuálně stimulující,“ prozradil zdroj. Odpovídá tomu i fakt, že jsou poslední měsíc prakticky nerozluční. 

Všude spolu

Poprvé byla dvojice společně spatřena 5. října, když si vyšla na večeři do italské restaurace Via Carota. Od té doby se spolu na veřejnosti ukazují v jednom kuse. 

Minulou sobotu si Cooper například svou lásku vyzvedl poté, co si společně se zpěvačkami Taylor Swiftovou (33) a Selenou Gomezovou (31), fotbalistkou Brittany Mahomesovou (28), herečkou Sophie Turnerovou (27) a modelkou Carou Delevingneovou (31) užila dámskou jízdu. Společně pak zamířili do VIP klubu Zero Bond, kde zůstali až do ranních hodin. 

Ve středu si spolu zašli do divadla Lucille Lortel Theater v New Yorku na představení Danny and the Deep Blue Sea s Aubrey Plazovou (39) a Christopherem Abbottem (37) v hlavních rolích. Na konci října spolu zase na celý víkend zmizeli z města a načapáni byli i na romantické procházce, kterou jim nepokazil ani déšť. 

Bradley stárne

„Bradley stárne. Přijde chvíle, kdy si řekne, že se chce probouzet s pohledem na její tvář a dát si ráno společně kávu,“ naznačuje zdroj, že je Cooper připravený se usadit. Podle lidí z jeho okolí by to mohla být právě Hadidová, s kým by si mohl vybudovat spokojenou společnou budoucnost. 

Zatím v lásce příliš velké štěstí neměl... V roce 2006 se oženil s hvězdou akční komedie Taxi (2004) Jennifer Espositovou (50), manželství ale nevydrželo ani rok. S ruskou modelkou Irinou Shaykovou (37) má dceru Leu De Seine (6). Gigi Hadidová má ze vztahu se zpěvákem Zaynem Malikem (30) dceru Khai (3). 

Video
Video se připravuje ...

Skladba Shallow z filmu Zrodila se hvězda. Lady Gaga v romantickém filmu roku rozhodla o dalších Oscarech. V českých kinech od 4. října 2018. UMG (od vydavatele A Star is Born OST); Downtown Music Publishing

Fotogalerie
87 fotografií