Gigi Hadidová se stala účastnicí mezinárodního skandálu. Na letišti na Kajmanských ostrovech ji totiž zatkli kvůli marihuaně (a nádobám používaným k jejímu kouření), co byla nalezena v jejím zavazadle. Slavná modelka a zároveň maminka tříletého syna Khaie, co prý (opět) tvoří pár s hollywoodským esem Leonardem DiCapriem, si vyrazila ve společnosti svých kamarádek na luxusní dovolenou na Kajmanské ostrovy. Do exotického ráje v Karibském moři přiletěla 10. července soukromým letadlem. 

Jenže její přílet se notně zkomplikoval. Po nálezu drog v jejím kufru kráska okamžitě skončila v rukou mužů zákona - a byla pro „podezření z dovozu marihuany a dovozu náčiní používaného k užívání marihuany“, jak uvádějí kajmanská média, převezena do vazby. Za mřížemi si ale starší sestra modelky Belly (26) moc dlouho nepobyla - záhy byla totiž propuštěna na kauci.

Soudní líčení pak proběhlo až o 2 dny později. Gigi přiznala svou vinu a zaplatila pokutu ve výši směšných 1000 dolarů (něco málo přes 21 tisíc korun), což je pro dceru vlivného realitního developera a miliardáře Mohameda Hadida (74) částka zcela zanedbatelná. Žádnému dalšímu obvinění už čelit nebude - ani ona, ani jedna z jejích kamarádek, co putovala do vazby spolu s ní.

Video
Video se připravuje ...

Gigi Hadid na přehlídkách: Sestřih roku 2016 Youtube.com/BPŽ

Její zástupci se k celému incidentu záhy vyjádřili a vše uvedli na pravou míru: „Gigi cestovala s marihuanou zakoupenou legálně v NYC na lékařský předpis. Od roku 2017 je také legální užívání marihuany na lékařský předpis i na Grand Cayman. Její záznam zůstává čistý a Gigi si užívá zbytek svého pobytu na ostrově.“ 

A opravdu – záběry, které modelka od té doby bezstarostně zveřejňuje na svých sociálních sítích, svědčí o tom, že nějaké to zatčení jí dovolenou rozhodně nezkazilo. „Všechno dobré, co dobře dopadne,“ napsala sexy Gigi například k videu, na kterém se s kamarádkou rochní ve vlnách, anebo dává všem na odiv své božské tělíčko.

Fotogalerie
54 fotografií