Mezi hvězdami, co pro tento rok kývly na možnost zasoutěžit si ve StarDance, je i někdejší vicemiss České republiky roku 1996 a současná moderátorka Iva Kubelková. Tréninky, které ji čekají, budou více než náročné. A ona to moc dobře ví - již jich několik absolvovala a odnesla si z nich památku v podobě bolestivých puchýřů na prstech. Fotka, kterou pak sdílela na sociální síti, brala za srdce. Její nožky na ní byly zcela oblepené náplastmi...

Kubelková, co si v nové řadě zatančí s tanečníkem Martinem Prágrem (25), jenž v minulosti soutěžil například s biatlonistkou Gabrielou Soukalovou (33) nebo herečkou Simonou Babčákovou (50), si proto před každým tréninkem dopřává patřičný relax. Po pobytu v Chorvatsku se pochlubila několika záběry, na nichž chytá bronz na lehátku patrně již v tuzemsku, na zahradě svého domu, pěkně u bazénu.

Video
Video se připravuje ...

Kubelková má strach před StarDance: Bude to hodně bolet! Markéta Reinischová

„Od zítřka už mě zase čeká každý den čtyřhodinový trénink na StarDance, takže dnešní úkol zní jasně. Nemůžu vám zatím nic moc prozradit, tak snad jenom, že se těším, až to celé vypukne,“ uvedla u několika selfíček, na kterých dávala na odiv svůj naditý dekolt a ploché bříško. „Jinak který? Hnědý, černý, nebo růžový?“ vyzvídala u fotek, co ji zachycovaly v několika různých bikinách.

„Já bych volil legíny, triko, taneční boty,“ rýpnul si do Ivy místo hlasování o barvě plavek Prágr, jenž by zřejmě svou svěřenkyni radši viděl v pilné práci ve zkušebně. „Huš,“ odpálkovala jeho poznámku moderátorka pořadu Showtime obratem. Očividně si nechtěla kazit poslední »hurá«, tedy chvíle klidu a odpočnku, než jí začne dřina.

S mnohem větším nadšením reagovala spíše na slova své dcery: „Nádherná maminko,“ napsala jí totiž Natálie Jirásková (18). „Jsi láska moje,“ odpověděla jí na to s neskrývaným dojetím Kubelková.

Fotogalerie
58 fotografií