Dovolená má na člověka zvláštní vliv... Jistě to znáte sami. Modelka Iva Kubelková by mohla vyprávět! „Přesně před rokem mi do Řecka na dovolenou zavolala Lucka Kapounová, jestli nechci jít do StarDance, a mně to tenkrát, jak jsem byla odpočatá, přišlo jako dobrý nápad,“ svěřila se na svém instagramu u fotky v plavkách, kde pózuje u veřejné telefonní budky. 

„Za 6 dní mě čeká první trénink s Martinem Prágrem a pořád mi to přijde jako dobrý nápad, jsem totiž znovu na dovče v Řecku. Uvidíme, co budu říkat za měsíc. Mějte všichni hezké léto,“ vzkázala fanouškům. 

Na její přiznání okamžitě zareagoval její tanečník Martin Prágr (25), který v minulosti tančil například s biatlonistkou Gabrielou Soukalovou (33) nebo herečkou Simonou Babčákovou (50). „Pořád mi to přijde jako dobrý nápad,“ podpořil modelku. Iva mu odpověděla, že to u něj chápe. 

Do živé diskuze se zapojila i kreativní producentka z České televize Lucie Kapounová, která Kubelkovou do soutěže „navezla“. „Já si na tom trvám! Mám dobré nápady,“ napsala oběma sebejistě. Odhodlání Kubelkové a Prágra působí skutečně ukázkově. Tak snad jim vydrží!   

Video
Video se připravuje ...

Kubelková má strach před StarDance: Bude to hodně bolet! Markéta Reinischová

Fotogalerie
59 fotografií