Nenávistné komentáře ho pochopitelně mrzí, ale je to silná osobnost a bere to s nadhledem. Taneční soutěž StarDance vnímá hlavně jako zábavní show a nebránil by se jakýmkoliv experimentům. Klidně by i souhlasil s verzí, kdy v obdobné izraelské soutěži vystupovali ve dvojicích muži.

„Kdyby se pro to rozhodla Česká televize a kreativní producent, vůbec bych to nezpochybňoval. Ptali se nás na naše limity, za které v rámci tohoto projektu nechceme jít. Já jsem všem dal stoprocentně volnou ruku. Nikdo z nich tam není proto, aby mi ublížil nebo aby ublížil tomu projektu. Jestli dvanáctá nebo další řada potřebuje to, aby tam spolu tančili dva chlapi nebo dvě ženy, tak zrovna tohle to zaprděné Česko potřebuje jako sůl,“ přiznal Maršálek v rozhovoru na iDNES.cz.

Už v sobotu ho čeká další, v pořadí sedmé kolo. Tentokrát však nemusí být nervózní. Soutěžící totiž budou tančit pro nadační Centrum Paraple, zatančí si i s handicapovanými lidmi a budou osvobozeni od vyřazování. V sedmém charitativním kole tak nikdo nevypadne. Na parket se vrátí i odpadlíci z minulých kol.

Video
Video se připravuje ...

Cukrář Maršálek po drsné kritice diváků StarDance: Strach o rodinu! Markéta Reinischová

Fotogalerie
50 fotografií