I když ještě není jisté, jestli bývalá skandalistka skutečně přivítala do své rodiny druhého potomka, vše tomu nasvědčuje. Na své sociální síti zvěřejnila fotku růžového dětského oblečení s nápisem London. K tomu navíc přidala komentář: „Vděčná za svou holčičku.“

V březnu na začátku letošního roku se přitom Hiltonová ve svém podcastu svěřila, že má jméno London vybrané pro svou budoucí dceru už více než 10 let. Pojmenováváním dětí podle světových metropolí chce miliardářka pokračovat v rodinné tradici, navíc je to její oblíbené město. Díky tomu se tak jméno britského hlavního města dobře doplňuje s tím jejím, označujícím francouzské velkoměsto. Jde tedy o jasnou indicii, že se do její rodiny možná přibylo nové radostné překvapení.

S manželem Carterem Reumem (42) přitom přivítali svého prvního potomka, syna Phoenixe Barrona, teprve před 11 měsíci. Toho jim odnosila náhradní matka. Výběr jména pro syna byl prý pro Paris ovšem trochu větší oříšek.

V komentářích na sociální síti rozpoutala Paris svým příspěvkem bouřlivou diskuzi fanoušků. Většinu z nich zajímalo, jestli je dítě teprve na cestě, nebo se už narodilo. I k tomu jim dala Paris odpověď: „Moje princezna dorazila!!“

Vše navíc potvrzuje i nejnovější milé video na tiktoku, kde se Paris ptá svých neteří: „Těšíte se na svou novou sestřenici?“ „Máš dvě děti?“ odpověděly jí. „Mám dvě děti,“ potvrdila známá skandalistka. Ve videu přitom bylo vidět, jak drží v náruči svého syna.

Video
Video se připravuje ...

Pompézní a extravagantní veselka Paris Hilton Instagram

Fotogalerie
103 fotografií