Většina těch, kteří kývnou na náročnou taneční show, berou několikahodinové tréninky i jako výbornou příležitost ve shazování kil. Maršálek je ale jiný. „V tomto ohledu nemám vůbec žádný cíl,“ svěřil deníku Aha! během srpnových tréninků.

Proměna těla

Ať tak, či onak, tělo se mu začíná viditelně proměňovat. Kila viditelně mizí a svalů přibývá. „Asi bych lhal, kdybych tvrdil, že tomu tak není...“ komentoval to pro Aha! cukrář s tím, že si už toho všímá i jeho rodina. „Když jsem po třech měsících přijel na Moravu k babičkám, můj strejda prohlásil – co ty bicepsy! Asi tam viděl něco, co tam dřív nebylo,“ vtipkoval Maršálek.

20 kilo pryč

Dietní předsevzetí si ale nedává. Štíhlejší pas mu prý totiž v minulosti žádné extra štěstí nepřinesl. „Sám sebe si pamatuji o dvacet kilo lehčího, ale nebylo mi o dvacet kil lépe. Myslím fyzicky. Mám se rád takový, jaký jsem. Nikomu neříkám, že by měl dělat to, co dělám já – a naopak. To je jedna ze známek osobnosti. Jsem prostě takový, jaký jsem,“ rozpovídal se pro Lifee.cz.

Kamarádka Bebarová z Peče celá země: Byl by zajímavý i jako herec!

Rodiče mu na pražském Výstavišti, ani u televize držet palce nemůžou. Kromě partnera Petra Dejmla (40) tak Maršálkovi fandí kolegyně z Peče celá země Tereza Bebarová (48).

„Josef mě nepřestává překvapovat, jak obrovský rejstřík má – od hopkavých tanců po dramatické... Jsem na něj hrdá,“ chválila ho bezprostředně po sobotním přenosu. „Josef je políbený múzami ve všech směrech. On i krásně maluje, má kulturní přehled. Nepřekvapuje mě, že mu tancování tak jde. Ty múzy se mu protahují i do rukou a výrazu,“ smála se Bebarová, která by Maršálka ráda viděla i ve filmu. „Možná i herec by byl zajímavý... Vyzývám režiséry, aby ho obsadili do nějaké dramatické role!“ dodala herečka.

ŘÍJEN 2022

  • Na křtu své knihy byl znatelně kulatější.

SRPEN 2023

  • Trénoval v černém, kila navíc nezakryl.

ŘÍJEN 2023

  • Má propadlejší tváře a mnohem užší pas.

LISTOPAD 2023

  • Začínají mu sedět i elastické materiály.

Video
Video se připravuje ...

Cukrář Maršálek po drsné kritice diváků StarDance: Strach o rodinu! Markéta Reinischová

Fotogalerie
101 fotografií

Anketa

Kdo vyhraje StarDance 2023?

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička