Takové pozdvižení na svém křtu Michal David rozhodně nečekal. Na oslavu nového alba si pozval nespočet známých tváří, včetně Moniky Bagárové a Jana Bendiga, s nimiž na desce spolupracoval. Nechyběli ani herečka Jiřina Bohdalová, producent František Janeček, Sagvan Tofi nebo herec a komik Lukáš Pavlásek. Na seznamu jeho přátel byl i bývalý člen Těžkýho Pokondra Roman Ondráček. 

Jenže právě ten to na večírku dost přehnal. V plánu bylo, že si společně s Michalem Davidem zazpívají a pokřtí album, jenže se to krapet zvrtlo. Ondráček se během večera jaksi pomátl a začal se chovat agresivně. Nejdřív měl v plánu udeřit pěstí samotného Michala Davida, nakonec se ale jeho obětí stala Davidova manželka Marcela. Začal do ní násilím strkat. A to už zasáhla ochranka. 

Všechno bylo v pohodě do tý doby, než si vzal slovo Roman. Měl dlouhý monolog, ve kterém blábolil nesmysly, jakože mě rádia nechtějí, ale on mě do nich dokázal prosazovat a tak dále. Bylo to tak trapný, že ho chtěli umlčet, ale on odmítal slézt z podia. No a potom jsme spolu zazpívali Rakeťáky, jak bylo v plánu. Když bylo po všem, moje Marcela mu něco ostrýho řekla a on se rozmáchl, že jí dá pěstí. A tak ho okamžitě vyvedli, i když se vzpěčoval,“ vysvětlil Blesku Michal David, kterého jeho chování velmi překvapilo. 

A skutečně. Svalnatí chlápci z ochranky se už postrkovali s Romanem během večera, po tomto incidentu se s ním však nemazlili a z pražského baru ho nekompromisně vyvedli. 

Co k tomu mám říct? Je mi ho líto! Myslím, že se chce zviditelnit, když už je ho z Pokondra jenom půlka, že to blbě nese. Tak člověk se tomu může akorát usmát. S Marcelou se tím vlastně ještě teď ráno bavíme. Já mám radost z desky a tu mi nikdo zkazit nedokáže. Kdyby se ale dotkl mé ženy, tak to bych se asi vážně naštval a nevím, jak by to dopadlo. Asi bych mu dal pěstí. Samozřejmě bych svou ženu bránil, tohle si k ní nikdo nemůže dovolit,“ dodal Michal David k pondělnímu incidentu. 

Oblíbený zpěvák a autor mnoha hitů Michal David vydává pokračování úspěšného alba Funky. Pod názvem Funky 2 se skrývá kolekce 22 hitů, opět v nové funky verzi. Kmotry nového alba se stali zpěvačka Monika Bagárová a Jan Bendig, kteří si spolu s Darou Rollins zahráli i v čerstvém klipu k druhému singlu z desky Funky, co máš rád.

Video
Video se připravuje ...

Michal David Markéta Reinischová

Fotogalerie
71 fotografií