Vzhledem k tomu, že dostali v sobotu soutěžící za úkol proměnit se ve hvězdy stříbrného plátna, měli vizážisté tento večer pořádně napilno! Nikdo z přítomných ale při proměnách neztrácel úsměv na tváři, ba právě naopak! Rozveselený Maršálek se nejdřív procházel v zákulisí s turbanem na hlavě, aby mu pak mohla kadeřnice razantně změnit účes. Z jeho typických kudrnatých vlasů tak bylo rázem elegantní vyhlazené mikádo.

Sladké úplatky

Od prvního soutěžního večera je už pomalu nepsaným pravidlem, že cukrář z Peče celá země přinese na přímý přenos hned několik plechů svých zákusků. Jejich příprava mu ale nezabere tolik času, kolik by se mohlo zdát. „Napeču pro kolegy během dvou hodin, na to si v týdnu vždycky čas najdu,“ řekl Aha! Maršálek.

Na jeho výrobcích si v zákulisí rádi pochutnají i porotci soutěže – kvůli lepšímu hodnocení to ale Pepa prý určitě nedělá. „Jestli si někdo myslí, že dělám individuální výslužkové balíčky a dávám to před dveře našim milovaným porotcům, tak se hrozně plete. Jsem porotce v jiné soutěži a nesnášel bych, kdyby mi někdo z těch lidí, které mám hodnotit, něco nosil. To by mi bylo strašně proti srsti a nemám to zapotřebí,“ vysvětlil Maršálek.

Protekce pro Adamczykovou?

Do kola ji vzal Chlopčík! Doslova princeznovské kudrny se rozhodly na filmový večer maskérky vytvořit Evě Adamczykové (30), která je jako vrcholová sportovkyně v běžném životě asi příliš často nenosí. O to zaujatěji celému procesu přihlížel její manžel Marek Adamczyk (35), který využil každou volnou chvilku k tomu, aby mohl být se svou drahou polovičkou.

Na okamžik ji ale musel přece jen přenechat jinému! V maskérně totiž favorizovanou Evu provedl sám obávaný porotce Zdeněk Chlopčík (66)! Zanedlouho ji ale vrátil zpět Markovi a manželé si mohli dál nerušeně vyměňovat svůdné pohledy, nešetřili přitom ani doteky! Bohužel naposledy, alespoň tedy v zákulisí soutěže – právě Adamczyk totiž během následného přímého přenosu ze soutěže vypadl...

Video
Video se připravuje ...

Cukrář Maršálek po drsné kritice diváků StarDance: Strach o rodinu! Markéta Reinischová

Fotogalerie
104 fotografií

Anketa

Kdo vyhraje StarDance 2023?

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička