Roman Ondráček svým agresivním chováním nejen vůči Michalu Davidovi, kterého měl v úmyslu napadnout pěstí do obličeje, ale hlavně vůči jeho ženě Marcele, narušil jinak poklidnou atmosféru na křtu zpěvákova alba. 

Všechno bylo v pohodě do tý doby, co si vzal slovo Roman. Měl dlouhý monolog, ve kterým blábolil nesmysly, jakože mě rádia nechtěj, ale on mě do nich dokázal prosazovat atd. Bylo to tak trapný, že ho chtěli umlčet, ale on odmítal slézt z podia. No a potom jsme spolu zazpívali Rakeťáky, jak bylo v plánu. Když bylo po všem, moje Marcela mu něco ostrýho řekla a on se rozmáchl, že jí dá pěstí. A tak ho okamžitě vyvedli, i když se vzpěčoval,“ vysvětlil Blesku Michal David, co se na mejdanu přesně stalo. 

Ondráčkovo chování mnozí přisuzovali nadměrnému požití alkoholu. Jenže, jak se zdá, zakopaný pes je v něčem jiném. „Manžel trpí závažným duševním onemocněním, které aktuálně řešíme… Jeho chování se včera vymklo kontrole, což při jeho onemocnění není bohužel nic neobvyklého. Také není jediný, kdo v jeho branži podobným onemocněním trpěl či trpí,“ přiznala Blesku Ondráčkova manželka Nina s tím, že rozhodně nebyl pod vlivem alkoholu ani návykových látek. 

Michal David s manželkou Marcelou již prý toto odůvodnění přijali a zpěvák si ani po tak vyhroceném večeru, kdy Ondráčka musela vyvést ochranka, nenechal z nové desky zkazit radost. 

Video
Video se připravuje ...

Michal David Markéta Reinischová

Fotogalerie
50 fotografií