Dagmar Patrasová je pyšná nejen na svou dceru Aničku Slováčkovou, která nyní svádí svůj druhý boj se zákeřnou rakovinou, ale nezapomíná ani na syna. Felix Slováček se v novém muzikálu Močál story ujal hry na banjo, po vzoru samotného autora muzikálu Ivana Mládka

I ten se na premiéru svého díla přišel podívat a jen co usedl do hlediště, dostal od jisté dámy (nejspíš právě Dády) pořádného hudlana, až mu na bradě zůstal obtisk růžové rtěnky. 

Patrasová se ten večer skvěle bavila ve společnosti přátel. Jen co představení skončilo, setkala se v divadelním baru se svým synem a pyšně ho objala. Ostatně polibkem a objetím se přivítala v divadle i s ostatními kolegy z branže a bylo na ní vidět, že od neobyčejných starostí a strachu o Aničku na okamžik unikla a slavnostní večer si užívala. 

V muzikálu si dvě školačky zahrála také dvojice Iva Pazderková a Bára Munzarová. Té v hledišti po celou dobu držela palce její krásná dcera Anna Dvořáková, kterou má s bývalým manželem a hercem Jiřím Dvořákem.

Když se pak Bára s Ančou v baru setkaly, vypadaly spíš jako dvě sestry než matka s dcerou. Obě totiž vynesly olivově zelené šaty, Anička spíš oversize sáčko, Munzarová elegantní šaty. V zelených šatech na špagetových ramínkách mezi ně zapadla i parťačka z jeviště, Iva Pazderková. 

Slavné hity Ivana Mládka si přišly poslechnout také bývalá manželka Romana Vojtka Tereza Vojtková, dále tanečnice Denisa Grossová, Pavel Bár a Lumír Olšovský či herečka Vanda Chaloupková s přítelem. 

Video
Video se připravuje ...

Zdrcená Patrasová o rakovině Aničky: Dám svůj život za její! David Turek

Fotogalerie
100 fotografií