Zúčastnila se tří ročníků televizní taneční soutěže StarDance …když hvězdy tančí. Při své první účasti v roce 2016 dokázala spolu s hercem Zdeňkem Piškulou (25) vyhrát osmou řadu, o dva roky později skončila v deváté řadě po boku olympionika Davida Svobody (38) jako třetí. V roce 2021, tedy v jedenácté řadě, byl jejím tanečním partnerem herec Pavel Trávníček (73), s tím ale vypadla už ve druhém kole... a letos se v oblíbeném pořadu plném elegance a noblesy bohužel neobjeví vůbec. Pouze v publiku.

Fanoušci, kteří mají slabost pro její křivky, ale rozhodně škodní nebudou. Veronika Lálová je aktuálně v Brazílii, kde vystavuje své tělíčko vlnám na jisté pláži nacházející se ve městě Rio de Janeiro, která měří čtyři kilometry a je považována za nejznámější pláž na světě. Už víte, o jakém místě, o kterém zpívala i česká zpěvačka Helena Vondráčková (76), je řeč?  Ano, je to Copacabana! „Je prostě krásná, i když zrovna nesvítí sluníčko,“ ujišťovala své příznivce sexy brunetka, jež zde jako jediná Češka tančila sambu i v průvodu slavného karnevalu.

Video
Video se připravuje ...

Piškulova tanečnice Lálová: Můj nahý zadek odrovnal Marka Ebena! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Důkazem, který potvrzoval její slova, mělo být video, na němž se Veronika smyslně nakrucovala před objektivem. Na sobě měla šňůrkové černé bikiny, jejichž spodní díl byl střižen jako tanga, a tak se rozhodně nikdo z jejích sledujících na instagramu nedíval na zamračené nebe nad její hlavou... Naopak, všichni žasli nad její přirozenou krásou a oblým zadečkem. A nebyli to jenom její followeři, jichž má na této platformě přes 25 tisíc, ale i známé osobnosti - třeba producent a skladatel Michal Dvořák (57).

Fotogalerie
68 fotografií