Pro manžele byla tato nemovitost láskou na první pohled, i když herečka přiznala, že na moment skutečně uvažovali, že by bylo jednodušší starou stavbu zbourat a postavit místo toho nový dům. Rozsáhlá rekonstrukce jim dala zabrat, ale teď už je jejich vysněný domov konečně kompletně hotový. Veronika už postupně zařizuje pokoje.

Cimra pro puberťáka, co rád hraje na kytaru, fotí, hnípe a strká obaly od jídla pod postel. To spací pódium miluju už teď,“ okomentovala  Veronika Arichteva nové království nevlastního syna Tadeáše, kterého má Biser z předchozího vztahu.

Video
Video se připravuje ...

Veronika Arichteva stále nebydlí: Rekonstrukce domu za miliony se protahuje! Markéta Reinischová

„Gratuluju si, že jsem tam objevila ten futon na sezení. Když se rozloží, tak na něm můžou přespat další kamarádi a nebudou se nám rozlejzat po celým domě. To platí i pro vnoučata,“ dodala brunetka, které se zařizováním pomohla profesionální firma.

Moderně zařízený pokoj zaujal i její slavné kolegyně. „Vypadá to naprosto perfektně !!! Jednoduchý, čistý (zatím),“ napsala Alice Bendová.

Veronika ukázala Tadeášův dosavadní pokoj pro srovnání. A je to velký rozdíl. V novém převažují zemité barvy a jednoduché police na různé věci.

Fotogalerie
62 fotografií