Fotkou z nemocničního lůžka všechny pořádně vyděsila. „Když se jeden pohyb v posilovně nepovede,“ napsala Lálová. „Moc se omlouvám všem, hrozně mě to mrzí... Ale jsem nucena zrušit všechno na celý týden,“ smutní tanečnice, která dovedla ve StarDance v roce 2016 k vítězství herce Zdeňka Piškulu (25).

I když je Lálová zvyklá cvičit a posilovat téměř denně, nešikovný pohyb jí připravil velmi bolestivé chvíle. „Nemůžu se vůbec pohnout, nikdy jsem nezažila takovou bolest zad. Ústřel jako prase,“ posteskla si.

A jak k tomu vlastně došlo? „Normálně jsem šla cvičit, dokonce jsme měli lehčí trénink a zkusili nový cvik. A konečná!“ vysvětlila. „Kolem tohoto trenažéru půjdu už obloukem. Velkým,“ dodala Veronika, kterou dojal zájem a slova podpory od příznivců. „Jsem šťastná, že mám kolem sebe skvělé kamarády a přátele! Ale i hodné lidi tady na sítích, děkuji za tolik zpráv s přáním brzkého uzdravení. Další velké poděkování patří ortopedii na Bulovce! Všichni na mě jsou milí,“ neskrývala radost úsměvavá brunetka.

Třikrát ve StarDance

Lálová se zúčastnila hned tří ročníků taneční soutěže Star- Dance. K vítězství dovedla v roce 2016 Zdeňka Piškulu, v roce 2018 skončila třetí s olympionikem Davidem Svobodou (38). Naposledy se v soutěži objevila v roce 2021 s Pavlem Trávníčkem (72). Vypadli ale hned ve druhém kole.

Video
Video se připravuje ...

Kráska ze StarDance Lálová ukázala byt: Obří zrcadlo a zahradní nábytek! V jediné místnosti Kisa Císařová

Fotogalerie
57 fotografií