Odmala se toužila dostat na karneval v Riu a zatančit si sambu pod nějakou taneční školou. To se jí před lety opravdu podařilo, ale až v roce 2020 se jí dostalo privilegia „musy“, což je sólo tanečnice před skupinou.

„Pro cizinku je velmi těžké získat tuhle pozici, ale mně se to podařilo hned dvakrát, protože viděli, jak moc trénuji a že už mám v Brazílii spoustu přátel. Je to neskutečný zážitek, ale i velká dřina. Nejenom přípravy, tréninky a šití kostýmu,“ netají se Veronika Lálová, která je mistryní ČR v sambě.

Video
Video se připravuje ...

Tanečnice s nejhezčím zadečkem Veronika Lálová: Poprvé o vztahu k pětibojařovi Svobodovi! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

„Je to krásné, úžasné, plné energie, barev, emocí, kamer, ale taky trochu bolavé. Na konci průvodu jsem hned část kostýmu sundala, ty kostýmy vypadají krásně, ale jsou těžké a často i nepříjemné. Ještě týden jsem měla modřiny a odřeniny,“ přiznala před třemi roky pro Novinky.cz tanečnice.

Poprvé měla jako „musa“ červeno-stříbrný kostým, letos ho zvolila v modro-fialových barvách. Po sobotním tanci na slavném Sambodromu ji čeká tuhle sobotu další tanec v průvodu.

Veronika je vášnivou tanečnicí samby, kterou vyučuje v Česku, ale i ve Španělsku.

Fotogalerie
60 fotografií