Dredatý fešák, co rok od roku zraje jako kvalitní víno, chystá na příští jaro, kdy oslaví kulatou šedesátku, svou již dvanáctou desku – a pozor, Blue Electric Light bude rovnou dvojalbum. Hned první píseň z novinkové desky, singl pojmenovaný TK421, dává tušit, že se máme nač těšit. Nejenom díky chytlavé a hravé melodii a výraznému refrénu, ale i pro videoklip, který natočila uznávaná ukrajinská režisérka s kubánskými kořeny Tanu Muinoová (33).

V něm dává totiž slavný rocker Lenny Kravitz, jemuž před lety praskly na koncertu kožené kalhoty a před zraky všech diváků (i paparazzi) mu zpod látky vyklouzla jeho chlouba, všem na odiv svou perfektně vysekanou postavu. Sympatický rodák z Manhattanu, jenž se proslavil hity jako Again, Low nebo I Belong To You, před kamerou předvádí jakousi svou ranní rutinu. Od probuzení přes sprchu a čištění zubů až po oblékání, než nakonec vyjde z domu.

Po většinu záběrů na sobě divoce tančící Lenny nemá nic jiného nežli ručník, s nímž laškovně dovádí tak, že se nejedné fanynce zatají dech v naději, zda přece jenom neuvidí i něco navíc.

Případně je otec zpěvačky a herečky Zoë Kravitzové (34), jež zazářila ve snímcích The Batman nebo X-Men: První třída, nahý docela – a rozkrok si zakrývá pouze dlaní. A když už se obleče, provádí kopulační pohyby na sedačce ve tvaru ruky... anebo si sahá mezi nohy.

Veškerá slova jsou ale v tomto případě zcela zbytečná, sami se podívejte na Lennyho žhavý klip k TK421, anebo alespoň do naší galerie, kde najdete ty nejlepší záběry. Na muže, který má za sebou skoro šest dekád, se rozhodně nemá zač stydět, co myslíte? Neskutečně namakaný „pekáč buchet“ na břiše, hrající svaly na rukou a pěkně tvarovaný zadek přímo k nakousnutí... to vše by mohli tomuhle alfa samci závidět i muzikanti o generaci dvě mladší!
Fotogalerie
68 fotografií