V 6. ročníku soutěže Roztančené divadlo, v níž soupeří osm párů profesionálních tanečníků s herci pražských divadel, zazářila celá řada českých umělců... mezi nimiž jedna z dam obzvlášť vyčnívala. Řeč je o herečce Zdeňce Žádníkové-Volencové (48), nejvíce známé třeba ze seriálu Rodinná pouta (později Velmi křehké vztahy)... či z Dejvického divadla, které právě na této akci společně s Kryštofem Pallasem zastupovala.

Jak se totiž můžete přesvědčit v naší galerii, v úsporném modelu ukázala herečka své božské tělo. Tato múza houslisty Jaroslava Svěceného (62), s nímž tato vdaná žena strávila na jaře dovolenou v Itálii, a on ji nyní dokonce přišel podpořit z hlediště, zkrátka ani s blížící se padesátkou neztrácí nic ze svých půvabů. Ba právě naopak, možná by se dalo říct, že je v mnohem větší formě, než když hrála ve výše zmiňovaném seriálu, co byl v podstatě první českou telenovelou.

Video
Video se připravuje ...

Zdeňka Žádníková: Moje děti je rozhodně lepší živit než šatit. Linda Štrobachová

Pro tuto příležitost si nestárnoucí Zdeňka oblékla pestrobarevnou sukni a topík tvořený jenom z pruhů látky přes ňadra. Dokonale tak vyniklo její pevné, skvěle tvarované bříško, jako by vysekané ze žuly, i svalnatá záda a stehna. Tělo hodné kulturistek. A když ji pak Pallas vzal do náručí, všem se jistě na okamžik zatajil dech, jakmile se jim nabídl pohled na její malý zadeček v bílém spodním prádle. Posuďte sami, jak jí to slušelo...

Fotogalerie
48 fotografií