Seriálová hvězda Suzanne Somersová, kterou si mnozí z nás zamilovali coby Carol v sitcomu Krok za krokem, se 15. října odebrala na věčnost. Odcházela ve svém domě, obklopená svými nejbližšími - především milovaným a milujícím manželem Alanem Hamelem, s nímž prožila přes půl století trvající romanci. Pár tvořili neuvěřitelných 55 let, z toho 46 let byli manželé. Jejich láska vydržela i přes hereččin 23 let trvající boj s agresivní formou rakoviny.

Pro oba to tehdy před lety byla druhá veselka - Suzanne za sebou měla tři roky trvající manželství s Brucem Somersem, jehož jméno si pak už ponechala. Brala si ho jako devatenáctiletá, protože musela - byla těhotná, pod srdcem nosila syna Bruce Juniora (57). Vztah ale dlouho nevydržel a rozvedli se. Nedlouho poté, v roce 1969, se Suzanne potkala při natáčení seriálu The Anniversary Game s Hamelem... a byla to láska jako trám. „Nikdy za celý svůj život jsem si nikoho neužívala tak, jako si užívám Ala,“ tvrdila okouzlená blondýnka.

Pravda, trochu jejich romanci komplikoval fakt, že Hamel byl v té době ženatý. A to i dlouho poté, co spolu začali randit. Rozvedl se až o osm let později, a v tom samém roce, konkrétně v březnu 1977, si řekli se Suzanne své „ano“. Rovněž si společně koupili dům v Palm Springs v Kalifornii. Společně vychovávali své děti z předchozích vztahů, Suzannina syna a Alanovy dvě dcery, a společně vybudovali kromě rodiny také pozoruhodnou značku s licencí, pod níž prodávají více než 500 produktů.

Tajemství jejich fungujícího manželství, které neztrácelo jiskru ani po všech těch letech, bylo neskonalé. Údajně bez sebe nikdy nestrávili více jak den. A nikdy netrávili noc každý jinde. „Neuzavřeli jsme žádnou dohodu, je to jen neukojitelná touha být spolu,“ vysvětlovala Somersová magazínu People. „Nedokážu si představit noc bez něj. Zní to banálně, ale jsme jedno.“ Jak se Suzanne pochlubila, měli také velmi pikantní sexuální život a ona ráda „rozmazlovala“ svého manžela v posteli.

Video
Video se připravuje ...

Jana Paulová: S manželem oslavila 46. výročí, ale přesně ví, kolik dní strávila v posteli s kolegou Zedníčkem. videohub

Vzhledem k jeho pokročilému věku mu ale musela trochu vypomoct... „Manželovi každé úterý píchnu dávku testosteronu. Každá středa je pak parádní,“ prozradila seriálová Carol bez ostychu v online pořadu We Hear, který s mužem vysílala ze svého domácího baru. Sexuálních hrátek několikrát denně se nevzdali, ani když byla Suzanne v rekonvalescenci po zlomenině krčku. „Bylo to hlavně na Alanovi, ale našli jsme způsob, jak to dělat. Na focení by to ale nebylo...“ smála se.

Neustále si dávali najevo svou nehynoucí lásku. Jen několik hodin předtím, než Suzanne podlehla zákeřné rakovině, s níž se za podpory manžela řadu let potýkala, jí její manžel dal předčasný dárek k narozeninám sestávající z „ručně psaných milostných básniček zabalených v jejích oblíbených růžových pivoňkách“. „Báseň si přečetla a šla spát. O něco později pak poklidně zemřela ve spánku,“ uvedl k tomu publicista R. Couri Hay (74). Do nebe tedy odešla s vědomím, jak moc byla milována...

Fotogalerie
58 fotografií