Na sociálních sítích sdílela Tori Spellingová neskutečně retro snímek, co vznikl před neuvěřitelnými 33 lety. Byl pořízen při výrobě pilotního dílu seriálu Beverly Hills 902010 - a jak k tomu herečka sama doplnila, tehdy jí bylo pouhých 15 let, měla před plastikou nosu, ještě si neodbarvovala vlasy na nepřirozenou blond a ani pořádně nevěděla, jak před objektivem správně zapózovat. Seriál pak navždy změnil její život, pomohl jí získat úžasné fanoušky, přátele a rodinu“.

Byla jsem jen vděčná, že tam jsem. Byla jsem dcerou producenta a doufala jsem, že prokážu svou vlastní hodnotu,“ zavzpomínala. V té době měla za sebou už třeba roli v seriálu Saved by the Bell (na Slovensku vysíláno pod názvem Konečně zvoní) či v komedii Oddíl z Beverly Hills, což ani jedno nespadalo pod pořady produkované jejím otcem Aaronem Spellingem (†83). Jak dnes sama zdůrazňuje, všechny své role získala díky úspěšným konkurzům, tak jako každý jiný herec.

Video
Video se připravuje ...

Legendární Beverly Hills 90210: Co jste o seriálu nevěděli? Videohub

I vzdor všem předsudkům je přesvědčená, že z Donny udělala nejikoničtější a nejmilovanější postavu na světě v televizní hisTORIi“. Dnes by k sobě už nebyla tak přísná.Neposlouchej nikoho, kvůli komu se cítíš méněcenná! Můžeš dělat cokoli, co si zamaneš, celým svým srdce a duší! JSI dcera svého otce. Buď na to hrdá, protože jsi zdědila všechny jeho úžasné produkční schopnosti!“ vzkázala by svému mladšímu já.

Kromě toho připomněla velký paradox - že v seriálu hrála „nejslavnější pannu Ameriky“, stydlivou věřící dívku, co své seriálové lásce Davidovi v podání Briana Austina Greena (50) odolávala do poslední chvíle, zatímco pak v reálném životě porodila svému manželovi, herci Deanovi McDermottovi (56), pět dětí. Přestože se před nedávnem (opět) rozešli, tři synové a dvě dcery - Liam (16), Stella (15), Hattie (12), Finn (11) a Beau (6) jsou jí velkou oporou.
Fotogalerie
53 fotografií