Na konci roku skončila herečka Tori Spellingová v nemocnici kvůli potížím s dýcháním a posléze onemocněl i její syn Beau (5). „Chudák, pět týdnů nemohl do školy,“ posteskla si tehdy pětinásobná máma. 

Jako by toho ale nebylo málo, nedávno skončila v péči lékařů i její nejstarší dcera Stella. Dívku postihla šílená bolest hlavy a mámě Tori nezbylo, než ji odvézt na pohotovost. 

Nyní informovala, že už má dceru doma a Stella se cítí mnohem lépe. Od doktorů si ale musela vyslechnout velmi nepříjemnou diagnózu... „Na pohotovosti jí diagnostikovali hemiplegickou migrénu,“ prozradila herečka a vysvětlila podrobnosti.

„Jde o onemocnění, které postihuje jednu stranu těla. Příznaky hemiplegické migrény jsou podobné jako u mrtvice, obvykle zahrnují silnou bolest na jedné straně hlavy, slabost a necitlivost v polovině těla,“ popsala.

Tori přiznala, že ji stav dcery velmi vyděsil – nikdo v rodině totiž neměl ponětí, co se děje. „Trpím migrénami celý život a tuto nemoc jsem vůbec neznala... Jsem moc vděčná všem na pohotovosti, byli úžasní a nádherně se o ni starali,“ poděkovala ještě lékařskému personálu. 

Z manželství s kanadským hercem Deanem McDermottem (55) má herečka kromě Stelly a Beaua ještě dceru Hattie (11) a syny Liama (15) a Finna (10).

Video
Video se připravuje ...

Tori Spelling na červeném koberci Youtube.com

Fotogalerie
126 fotografií