Představitelka šéfky záchranky kamenické nemocnice Zity Drábové, kterou příznivci „nekonečného“ seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 mohou pravidelně vídat na Voyo, anebo herečka známá z komediálního seriálu televize Prima Agrometal, kde hraje roli tety Máni, je podle všeho v soukromí pořádná dračice. A přestože se už za dva roky bude počítat mezi padesátnice, což je věk ženami obvykle dost obávaný, pořád se pyšní skvělým, dobře tvarovaným tělem. 

Dáma, která hraje na jedné z našich nejúspěšnějších scén, v Dejvickém divadle, kde je v angažmá už neskutečných 27 let, se svlékla do plavek na dovolené na Sicílii. Na instagram nahrála několik fotek, které jsou důkazem nejenom toho, že má sexy pevnou postavu, ale i obrovský smysl pro humor. Ve dvojdílných plavkách totiž dovádí v písku, případně předvádí své tajemství štíhlé postavy... spočívající v mlsání italských cukrovinek.

Video
Video se připravuje ...

Ordinace v růžové zahradě 2 přijímá novou posilu: Kvůli roli prošla herečka proměnou! TV Nova

Jana Holcová, která má s hercem Davidem Novotným (54) dceru Emu (19), se přitom netají tím, že nikdy nepoužívala speciální kosmetické přípravky, nechodila pravidelně na kosmetiku, ani dokonce nikdy nedržela žádné diety. „Ale je pravda, že jak se blížím k padesátce, vnímám, že se moje tělo začíná proměňovat, všechno začíná tak nějak povolovat, takže asi už nastal čas, kdy o sebe budu muset začít více pečovat,“ posteskla si před časem pro Aha!.

Fotogalerie
38 fotografií