Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

SexyDance aneb když se hvězdy svlékají! Kdo je nejžhavější?

/
  • Sexy Dance aneb Když se hvězdy svlékají!
    3. listopadu 2023 ● 05:00

    Mají co ukázat, a nejen v tanci! Vlní se na parketu v přiléhavých kostýmech či úsporných šatech, v soukromí ale umí být ještě svůdnější. Zdá se, že se soutěžící z letošní řady StarDance předbíhají v tom, kdo vypadá lépe svlečený!

  • 1.

    Eva Adamczyková (30) V rouše Evině

    Pomyslná vítězka je jasná – olympijská snowboardistka Eva Adamczyková se toho totiž nebála a v roce 2019 – ještě jako Samková – šla rovnou donaha! Překvapení to bylo o to větší, že do té doby ji všichni znali téměř jen v zimní kombinéze, helmě s brýlemi a s knírkem namalovaným pod nosem. Eva nepózovala pro pánský časopis, ale zapojila se do kampaně návrhářky Ivy Burkertové, která se odhalenými snímky snažila upozornit na neekologický oděvní průmysl a ničení životního prostředí.

  • 2.

    Iva Kubelková (46) Provokatérka

    Moderátorka a bývalá královna krásy z roku 1996 nechala své příznivce nahlédnout nejen k sobě domů, ale rovnou i do sprchy! Žhavé fotky ocenilo především mužské osazenstvo, které Iva často ráda provokuje svými krátkými šatičkami a hlubokými výstřihy, propaguje také prádlo jisté české značky.

  • 3.

    Tereza Mašková (27) Mějme se rády!

    S kůží na trh šla po dlouhé úvaze i »růžová SuperStar«. „Už pomalu dva roky mám tuto fotku odloženou a neměla jsem odvahu ji publikovat... Teď už mám. Mějme se rády!“ vzkázala fanouškům zpěvačka pod ultra-sexy černobílým snímkem na svém instagramu.

  • 4.

    Darija Pavlovičová (21) Hvězda »Zločinů«

    Taky má co ukázat! Nejmladší účastnice StarDance se nesvlékala doma jako Kubelková, ale rovnou před televizními kamerami! V právě reprízovaném seriálu Zločiny Velké Prahy si Darija střihla hned několik milostných scén s mladým vyšetřovatelem Denisem Šafaříkem (29).

    Video
    Video se připravuje ...

    Darija Pavlovičová StarDance Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

  • 5.

    Richard Krajčo (46) Učitel tance

    Na své si ale přijdou i ženy. Odhalené tělo se totiž nebojí předvést ani frontman kapely Kryštof. Snímek v plavkách na sociálních sítích překvapivě nesdílel on, ale jeho manželka, režisérka a spisovatelka Karin Krajčo Babinská (49). „Prý když se od něj nechci učit tančit já, naučí to jinou husu,“ vtipkovala.

  • 6.

    Vavřinec Hradilek (36) Polosvlečený polobůh

    Odhodit svršky a zapózovat fotografům se rozhodl také vysvalený miláček žen, kterého herečka Miluška Bittnerová(45) nazývá polobohem. Spíš než svaly se chtěl ale pochlubit stříbrnou medailí z Olympijských her 2012 v Londýně. Případné zájemkyně mají ovšem smůlu, Vávra se totiž letos v létě oženil se svou krásnou partnerkou Lucií.

  • 7.

    Galerie

    Na další fotografie se podívejte do galerie.

    Video
    Video se připravuje ...

    Marek Adamczyk Stardance Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

     

    Fotogalerie
    116 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 9

Jirik-ta: Evropský automobilový průmysl je na kolenou! Za vším jeho náhlým úpadkem jsou drahé energie, zelení šílenci v Bruselu, a neschopný profesor v čele české vlády! Doba si žádá rázné manažery a technokraty, kteří chápou, že musí nastat okamžitý konec s přemnoženými línými dotačními úředníky, kteří mají v náplni práce jen nadělovat kamarádíčkům miliardy, a nebo vymýšlet nejrůznější nesmyslná nařízení na ztížení života občanů a podnikání firem. Konec se zbytečnými parazity z placených politických neziskovek. Konec s přemnoženou štědře přes různé bruselské a vládní penězovody krmenou novinářskou, mediální a hlavně televizní klakou. Konec s rádoby umělci, kteří si bez dotace na jevišti ani neuprdnou. A hlavně konec mnohamilionových dotací na chod všech politických stran zastoupených v současném parlamentu. Ty zřejmě nemají ani 1000 členů, a nebo jsou jejich členové tak lakomí, že tyto strany nejsou ani jednou za čtyři roky schopny mezi svými členy vybrat dost peněz na volební kampaň, aby různí mazaní darmožrouti, samozvaní vůdcové, přihlouplé předsedkyně, vychytralí pokladníci a všehoschopné tajemnice, kteří těm stranám velí, měli možnost i v dalších volbách si urvat nějaké dobře krmené státní koryto! Protože to je to jediné, o co těmto politikům jde. A podle toho to taky v naší zemi i v celé EU vypadá!
http­s://ww­w.mi­chala­petr­.com/m­ap-1823-leky-unikl-prisne-tajny-dokument-bruselu-vychodni-eu-ma-vyplatit-na-desitky-let-dopredu-zapadni-eu-miliardy-eur-vypalneho-za-vyrobu-a-vyvoj-leku-brusel-chce-navic-na-zapadni-leky-uvalit-tu/

(04. 11. 2023 07:36)

Uživatel_5634767: Hnus, všude samá nahota za prachy!!! Prachy jsou pro všechny jako boj o život, je to odporné čeho jsou ženské schopni. Proč to nedělají mužský???? Kozy a p.r.d.ele nahé jsou na denním pořádku. To nikdy až tak neexistovalo!!! Kde je trocha studu a slušnosti? Muslimy na ně, ty to sice zas přehání s tím zahalováním ale to ukazování intimních částí je také hnus.

(03. 11. 2023 11:26)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy