Třetí soutěžní večer porotce z Peče celá země a jeho taneční partnerka Adriana Mašková (25) zaujali ladnou rumbou. Nebylo také možné přehlédnout Pepovu uhlazenou vizáž! Jindy je už zdálky poznat podle divokých kudrlin, teď je ale vystřídaly vyžehlené vlasy sčesané dozadu.

V dobrých rukou

Jeho účes ale nebyl jen tak... Aby to Maršálkovi opravdu slušelo, musel strávit hodiny v maskérně! Mnoha mužům by byla nekonečná série zkrášlovacích procedur spíše na obtíž, ale oblíbený cukrář je při nich jako ryba ve vodě! S typickým úsměvem na tváři se nechal obletovat hned dvěma kadeřnicemi zároveň! Česaly mu vousy, žehlily vlasy, divoce ho fénovaly a u toho všeho ho ještě obdivovali ostatní soutěžící. Hebkost jeho vlasů testovala růžová SuperStar Tereza Mašková (27) a při lichotkách Daniela Kecskemétiho (27) se přímo tetelil blahem!

Krém krémů

Pozornost a obliba kolegů jsou veselému cukráři zjevně velmi příjemné. Soutěž bere hlavně jako zábavu. „Nedělám si iluze, že jsem nejlepší tanečník na světě, ani že ze mě tahle soutěž tanečníka udělá. Není to moje ambice, jsem cukrář. Ale užívám si to,“ usmívá se. „Je to Crème de la Crème, krém krémů, pořad pořadů,“ popsal jazykem sobě vlastním.

Sladké mámení

Maršálek si dokáže získat přízeň svých kolegů. A jde na to chytře! Je totiž známý tím, že všechny »uplácí« sladkými dobrotami. Chutě si na ně dělá i porota, ta má ale často smůlu! „Josefe, je třeba schovat něco taky pro porotu!“ kladl mu na srdce obávaný kat Zdeněk Chlopčík (66). „My sem nesmíme tak brzy. A nám to ty páry všechno sežerou a na nás nezůstane nic!“ stěžoval si.

Video
Video se připravuje ...

Cukrář Josef Maršálek (41): Sázkaři, ať jdou zpět do školy! Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

Fotogalerie
69 fotografií