Nejlepšívýkon večera předvedly podle jeho mínění dva páry: snowboardistka Eva Adamzcyková (30) s Jakubem Mazůchem (35) a moderátorka Iva Kubelková (46) s Martinem Prágrem (25). „Mně se o chlup více líbila rumba od Ivy. Její neskutečné technické provedení bylo fascinující! Kubelková by vyhrála nejednu profesionální taneční soutěž a její smyslný výraz rozpálil snad každého v sále, ale i u televizních obrazovek,“ míní Dědík. O to víc ho nadzvedlo ze židle hodnocení porotkyně Tatiany Drexler (60).

 

„Chtěl bych znát důvod, proč nedala Ivě s Martinem desítku, ale devítku! Tohle jsem zažil několikrát. Pokud jsem tancoval s partnerkou, která byla talentovaná a krásná, od Tatiany dostala vždy o bod až dva méně,“ vzpomíná tanečník.

Herečka Darija Pavlovičová (22) podle něj zatančila s Dominikem Vodičkou (26) rumbu velmi standardně. Nejhorší taneční výkony podle Dědíka předvedli cukrář Josef Maršálek (41) a olympijský kajakář Vavřinec Hradilek (36).

„Maršálkovo paso doble nepůsobilo vůbec mužně a často postrádalo základní prvky. Od Maršálka jsem očekával velkou sílu, energii neboli drive-tah po parketě, a místo toho přišel a tancoval roztomilý medvídek, který papá sladký med,“ komentuje tanečník. Absolutním propadákem byl v jeho očích ale Vavřincův slowfox. „Začalo to kostýmem a skončilo mixem nějakých čtyř až pěti tanců v jedné choreografii! Tohle nemělo se slowfoxem nic společného,“ vysvětluje Dědík.

Video
Video se připravuje ...

Farářka Martina Viktorie Kopecká v BleskDance: Se svými hejtry jsem si to vyříkala! Blesk TV

Fotogalerie
66 fotografií