Krásná britská zpěvačka Rita Oraová přišla v doprovodu svého novozélandského manžela Taiky Waititi (48) a okamžitě na sebe přilákala pozornost. Do londýnského Royal Albert Hall přišla v jednoduchých černých šatech s odhalenými zády, na kterých měla připevněné bodliny.

„Tento model pro mě znamená tolik nejen proto, že je na něm moje jméno, ale také proto, že veškerý výtěžek z těchto šatů podpoří charitativní organizaci Breast Cancer Now, jež podporuje lidi, jako je moje máma, kteří bojovali tak statečně a přežili své vlastní bitvy s rakovinou prsu,“ svěřila se Oraová Daily Mailu.

Velmi provokativní model večera vynesla modelka Amelia Grayová, která své štíhlé tělo jen zlehka skryla pod dva kusy volné červené láky. Při chůzi jí tak vykukovaly béžové kalhotky, a pánové tak ani nemuseli tolik lovit ve své říši fantazie.

Americká herečka Pamela Andersonová naopak zaujala svou zcela nahou tváří. Na takovou prestižní módní událost dorazila bez jediné známky make-upu. Zřejmě už má za svou hereckou kariéru dost líčidel a nyní se chce perfektní pletí ve svých 56 letech chlubit.

Slavnostního večera se zúčastnily také herečky Gwyneth Paltrowová (51) v rudé róbě, Anne Hathawayová (41) v béžových šatech, modelka Kate Mossová (49) nebo herečka Gillian Andersonová (55).

Fotogalerie
218 fotografií