Bývalá Playmate se proslavila tím, že se v mládí nejednou svěřila do rukou plastických chirurgů a nechala si řádně přifouknout ňadra. Své obří silikonové „plováky“ pak hrdě ukazovala v seriálu Pobřežní hlídka, kde se to jenom hemžilo záběry, na nichž zpomaleně běhala po pláži. Bulvární plátky zase plnila svými excesy a neúspěšnými vztahy. Jenže tomu už dávno odzvonilo, jelikož s přibývajícím věkem jako kdyby zmoudřela. Za to, jak se nyní prezentuje, sklízí chválu snad ze všech stran.

Dáma, která postavila svou kariéru na umělé kráse, dnes vsází na přirozenost. Bez make-upu se objevila například na pařížském týdnu módy a na podobné akci v New Yorku. I tam se objevila na módní přehlídce značky Proenza Schouler zcela nenalíčená, dávajíc na odiv všem svou nahou tvář. Ačkoliv na sobě měla pokaždé velice zajímavé oblečení, byl to její obličej, co všechny tak zaujal. Bez silné vrstvy make-upu byla sice skoro k nepoznání, ale zase je pravdou, že náhle působila daleko mladší. Jedinými ozdobami jí byl široký, šťastný úsměv a zářivá pleť.

Video
Video se připravuje ...

Připomeňte si úvodní znělku legendárního seriálu Pobřežní hlídka. youtube.com, NBC

Pro magazín Elle Pamela Andersonová nedávno prozradila, že se přestala líčit po smrti své dlouholeté přítelkyně maskérky Alexis Vogelové (†61), která v roce 2019 podlehla rakovině prsu. „Byla nejlepší. A já od té doby prostě cítila, že bez Alexis je pro mě lepší make-up vůbec nenosit,“ překvapila Pamela. Svým slovům dostála. Poté, co příjemně překvapila v Paříži, kde se účastnila hned čtyř různých akcí, zamířila na instagram, aby se podělila o fotky svých outfitů a narážek na to, že se na rozdíl od všech ostatních hvězd na červeném koberci nemaluje.

„Dobrodružství v Paříži se svěžíma očima...“ popsala bývalá sexbomba jeden ze svých příspěvků. „V sebepřijetí, nedokonalosti a lásce je krása,“ zdůraznila. Za tuto odvahu jí tleskají nejenom fanoušci, ale i kolegyně z herecké branže. „REVOLUCE PŘIROZENÉ KRÁSY OFICIÁLNĚ ZAČALA! Tento akt odvahy a vzpoury na mě velice zapůsobil,“ libovala si například hvězdná Jamie Lee Curtisová (64). „Tohle se mi líbí. Nádherné sebevědomí,“ přisadila si také hvězda Hellboye Selma Blairová (51)...

Fotogalerie
109 fotografií