Plavky a Pamela Andersonová k sobě patří skoro neodmyslitelně. Herečka nedávno rozjela vlastní kolekci koupacího oblečení, a při té příležitosti vytáhla opravdu bizarní zážitek ze své minulosti. O případu, který skončil u policie, se rozhovořila pro The Sun. 

Jako Zlatovláska

Stalo se to asi tři roky po rozvodu s bubeníkem skupiny Mötley Crüe Tommym Leem (60), jenž ji ke konci manželství fyzicky napadal. Pamela tehdy žila sama jen se svými dvěma syny Brandonem (26) a Dylanem (25). Jednoho dne za ní kdosi přišel a povídá jí: „Někdo spí ve tvojí posteli!“

„Jako Zlatovláska,“ pomyslela si nejprve herečka a vůbec ji nenapadlo, jak vážná může být situace. Předpokládala, že jde o švagrovou. Bohužel, realita byla o poznání horší. 

V hereččině loži odpočívala tehdy sedmadvacetiletá Francouzka Christine Rothová, Pamelina fanatická fanynka. Blondýna si na sebe navíc potají oblékla její rudé plavky! 

»Nejsem lesba, ale sním o tobě!«

„Mluvila francouzsky a do ruky mi dala papír, na kterém bylo napsáno ,Nejsem lesba, ale sním o tobě',“ popsala Pamela. Žena si navíc pod postelí udělala jakousi skrýš, kam natahala spoustu hereččiných věcí. Bylo tam oblečení, ale také třeba chleba. 

„Ta ložnice měla vlastní vstup, přišla rovnou z pláže. Nějaký čas tam byla a pak si pořezala zápěstí skleněnými střepy. To byl moment, kdy jsem začala panikařit, vzala děti a utekla,“ vzpomíná herečka. 

„Policie mi tehdy řekla, že jsem nebyla v takovém nebezpečí, protože to byla holka. Říkala sem si, jak to jako není nebezpečné?! Ženy přece také mohou vraždit,“ pokračovala. 

Šťastný konec

Naštěstí to dopadlo dobře. Christine Rothová byla deportována zpět do Francie, kde si ji převzala její rodina. Mladá žena měla psychické problémy a příbuzní byli rádi, že ji mají zpátky. A Pamela byla zase velmi vděčná, že se jí definitivně zbavila. 

„Policisté se mě potom ptali, jestli chci ty červené plavky zpátky. Řekla jsem jim: ,Děkuji, ale ne. Ať si je nechá,'“ dodala herečka. 

Video
Video se připravuje ...

Připomeňte si úvodní znělku legendárního seriálu Pobřežní hlídka youtube.com, NBC

Fotogalerie
140 fotografií