Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Pamela Andersonová v šokující knize: Nicholsonova trojka i setkání s Putinem!

/
  • Pamela napsala novou knihu pamětí.
    30. ledna 2023 ● 10:05

    Pamela Andersonová (55) ví, jak si to načasovat! 31. ledna vyjde na Netflixu její nový dokument Pamela, a love story a ve stejný den zaplní police knihkupců i její nové memoáry Love, Pamela. O tom, co zazní v dokumentu, už jsme psali... Teď jsme si pro vás připravili ochutnávku toho, co čeká čtenáře v knize! 

  • 1.

    Přibrala 11 kilo

    V talkshow Howarda Sterna (69) The Howard Stern Show Pamela přiznala, že během psaní pamětí přibrala přes 11 kilogramů. „Bylo to šílené, moje tělo fyzicky reagovalo na to, že vyprávím svůj příběh,“ prohlásila. Než knihu dokončila, podařilo se jí prý kilogramy zase shodit. 

     

    „Bylo to skoro, jako kdych se tím snažila ochránit. Moje měkké brnění. Nevím, co to bylo – říkala jsem si, že je to svým způsobem ochrana,“ přemýšlela nahlas.

  • 2.

    Psala ji sama

    Zároveň prozradila, že knihu napsala celou sama, bez pomoci profesionálního spisovatele, jak to v showbyznysu jinak často bývá. S knihou prý souhlasila právě jen pod tou podmínkou, že ji napíše sama. Naštěstí se nakladateli její styl psaní moc líbil, a tak si plácli.

  • 3.

    Nestydatý Jack Nicholson

    V knize Pamela vzpomíná napříkald na to, jak jednou v sídle Playboye narazila na Jacka Nicholsona (85) v dost choulostivé situaci... Herec si zrovna užíval sex ve třech se dvěma krásnými ženami! „Všichni se smáli, líbali se a plazili se po sobě opření o zeď,“ popsala. 

     

    „Vešla jsem, abych použila zrcadlo. Nahnula jsem se přes umyvadlo, abych si upravila lesk na rty. Snažila jsem se nedívat, ale nemohla jsem si pomoct a zachytila jsem v zrcadle jeho pohled,“ pokračovala. Právě to prý Nicholsona přivedlo do „cílové rovinky“...  „Vydal zvláštní zvuk a řekl mi: ,Děkuji, drahá,' napsala Pamela. 

  • 4.

    Kamarád Assange

    Hrečka překvapila přiznáním, že mezi její kamarády patřil i zakladatel WikiLeaks Julian Assange (51). Australský novinář a aktivista strávil 11 let na ekvádorské ambasádě v Londýně, kde se skrýval před zatčením kvůli špionáži, ze které ho obviňovali v USA. 11. dubna 2019 ale ambasádě došla trpělivost, ekvádorský velvyslanec vpustil dovnitř britskou policii a ta ho zatkla. Aktuálně sedí za mřížemi ve věznici Belmarsh s vysokou ostrahou. 

     

    Pamela se s Assangem podle svých slov seznámila v roce 2014 přes nedávno zesnulou návrhářku Vivienne Westwoodovou (†81). Od té doby za ním na ambasádu pravidelně chodila.

    „Je velmi vášnivý ohledně života a všeho. Všechno, co říká, je fascinující. Měli jsme hodně společného... Povídali jsme si celé noci, popíjeli mezcal, smáli se a vyprávěli si různé historky,“ popsala. 

     

    Herečka Assange navštívila i ve vězení, aktuálně jí ale návštěvy nejsou umožněny. Píše mu proto dopisy, které mu předčítá jeho právní tým. 

  • 5.

    Schůzka s Putinem

    Pamela je už dlouhá léta vášnivou aktivistkou za práva zvířat, a její snahy ji svedly dohromady dokonce i s Vladimirem Putinem (70). Herečka tlačila na ruské politiky kvůli zákazu dovozu tuleního masa a dalších produktů.

     

    V rozhovoru pro Variety, ve kterém propagovala svou novou knihu, se Pamela svěřila, že kvůli tomu osobně přicestovala do Kremlu. „Byla jsem v Kremlu, seděla jsem u stolu a byli tam úplně všichni. Putin do místnosti přišel jenom jednou, ale o všem věděl. Ostatní mi říkali, že je rád, že tam jsem,“ popsala. „Bylo to hrozně zajímavé,“ svěřila se. 

  • 6.

    Galerie

    Na všechny fotografie se podívejte do naší galerie. 

     

    Video
    Video se připravuje ...

    Trailer k novému dokumentu z dílny Netflixu Pamela, a love story Netflix

    Fotogalerie
    271 fotografií

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

lucie13: To se někomu líbí ty hranaté silikony?

(30. 01. 2023 18:18)

spania: Pamela je pořád krásná žena. Má toho za sebou hodně,ale stále vypadá dobře.Jen ne už nikdy ty krátké vlasy a silný make-up,tam jí to opravdu neslušelo a vypadala staře.Nechápu,co ji to tenkrát napadlo...

(30. 01. 2023 14:26)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy