V příspěvku Kopřivová přiznala, že posledního půl roku ji život házel klacky pod nohy a sotva si myslela, že už se vše obrátilo k lepšímu, přišla další rána.

„Teď jsem si měla balit kufr, za pár hodin sedět v letadle a užívat si dovču. Místo toho jedu z předoperačního vyšetření a dál teď sama nevím, co bude. Poslední půl rok pro mě byl v několika směrech náročným obdobím, ale život se nemohl zastavit. Práce, povinnosti, být mámou, to prostě neodložíte, tak si člověk vše zpracovává za pochodu a dál funguje. Pak to vypadá, že si vše sedá, a bum, je tady mnohem horší období, které by mě nenapadlo, že se mi bude dít a děje se,“ posteskla si na Instagramu.

Oporou v tak těžkých chvílích by jí měl být partner a otec jejich dcerky Elly Miroslav Dubovický. Jenže ten ve chvíli, kdy se modelka svěřovala fanouškům se svými pocity, sdílel video z posilovny. Na něm trénoval s jinou blondýnkou. Zřejmě se už jedná o starší záběry, ale i tak to působilo dost zvláštně.

„Miru, nějak mi to začíná chybět!“ vzkázala mu blondýnka. Dubovický s ní měl totiž coby trenér a bývalý kickboxer hodinu boxu. Tak jen aby tato učenka nevyboxovala i Kopřivovou z jeho života...

Video
Video se připravuje ...

Veronika Kopřivová: Detaily zánětu spánkové kosti její holčičky David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
74 fotografií