Ještě nedávno prožívala kráska nejnáročnější dny ve svém životě. Její dcerka Ella (1,5), kterou má s Miroslavem Dubovickým (31), skončila v nemocnici kvůli zánětlivému onemocnění sklípků spánkové kosti. Udělalo se jí lépe a mnozí doufali, že se Veroničin život obrací k lepšímu. Ale možná se mýlili.

„Teď jsem si měla balit kufr, za pár hodin sedět v letadle a užívat si dovču. Místo toho jedu z predoperačního vyšetření a dál teď sama nevim, co bude. Poslední půl rok pro mě byl v několika směrech náročným obdobím, ale život se nemohl zastavit. Práce, povinnosti, být mámou… to prostě neodložíte, tak si člověk vše zpracovává za pochodu a dál funguje,“ napsala emotivně půvabná blondýnka na svůj instagram, kde jí mnozí vyjadřovali podporu.

„Pak to vypadá, že si vše sedá a bum, je tady mnohem horší období, které by mě nenapadlo, že se mi bude dít a děje se. Já vím, je to hodně obecný, ale víc sdílet nechci. Už jen tohle napsat mě stálo odvahu. Ukázat, že za tím úsměvem a hezkým “insta životem”, který u mě většinou vidíte, není vždy jen to hezký. Jsem taky jen obyčejný člověk. Já jen jestli si teď procházíte nějakým obdobím, tak to zvládnete, vždycky to zvládneme. Ve finále nikdy není tak hrozně, aby nemohlo být ještě hůř. Já vím, útěcha na hovno co, taky mě to nepovzbudilo, ale to je život. Jednou tak a pak zas tak,“ dodala optimisticky Kopřivová.

Co se děje v jejím životě, je zatím obestřeno tajemstvím. Je záhadou, jestli operace čeká Kopřivovou nebo někoho z jejích blízkých. Můžeme jen stejně jako ona doufat, že ačkoliv se mohlo stát cokoliv, tak to dopadne dobře.

Video
Video se připravuje ...

Veronika Kopřivová: Detaily zánětu spánkové kosti její holčičky David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
44 fotografií