Kráska, kterou si většina televizních diváků pamatuje hlavně díky její roli v seriálu Pobřežní hlídka, si producenta Jona Peterse vzala v roce 2020. Dvojice spolu již v minulosti randila a svůj vztah tak po letech obnovili a udělali vážný krok. Svou lásku stvrdili slibem manželským.

Velmi krátké manželství

Ovšem svoji nebyli moc dlouho. Uběhlo pouhých dvanáct dní a manželé se už rozváděli. Peters tehdy uvedl, že ho Pamela pouze využila, aby splatil její dluhy! „Jsem starý hlupák. Miloval jsem ji pětatřicet let, a tak jsem ji přijal do svého života s otevřenou náručí,“ napsal tehdy v emailu pro server Page Six s tím, že Pamela měla finanční problémy a on za ni zaplatil všechno, co dlužila. Andresonová později uvedla, že nikdy nebyli legálně svoji.

Nečekané dědictví

Nicméně po všech peripetiích, které mezi sebou měli, zdá se, že má Peters pro vnadnou herečku stále slabost. Sedmasedmdesátiletý producent uvedl, že po jeho smrti zdědí Pamela 10 milionů dolarů (víc než 219 milionů Kč), a to „ať už je potřebuje, nebo ne“. Andersonová v novém rozhovoru pro Variety uvedla, že je Peters „skvělý.“ Na její život měl prý obrovský vliv a  miluje ho. 

Neúspěšná manželství

Pamela má za sebou několik manželství. V roce 1995 si vzala muzikanta Tommyho Lee, s nímž má děti Brandona (26) a Dylana (25). Jejím dalším manželem byl další rocker Kid Rock a podnikatel Rick Salomon, kterého si dokonce vzala dvakrát. V roce 2021 řekla své ano Danu Hayhurstovi, ale manželství netrvalo ani rok.

 

Video
Video se připravuje ...

Trailer k novému dokumentu z dílny Netflixu Pamela, a love story Netflix

Fotogalerie
107 fotografií